StoryEditorOCM
NogometPRETKOLO HRVATSKOG SUPERSPORT KUPA

Opuzen sanja dolazak prvoligaša, ‘Plava makinja‘ zna kako za to mora preskočiti Bedem

Piše Tonči Vlašić
28. kolovoza 2024. - 12:22

Sati su ostali do početka utakmice pretkola Hrvatskog SuperSport kupa između Neretvanca i Bedema iz Ivankova na Podvornici, na travnjaku ‘Plave makinje’. Niželigaši, tako je to kad izbore plasman u završnicu kupa, sanjaju ugostiti prvoligaša, sreći njihovoj nema kraja ako to uspiju, a još ako su to Hajduk ili Dinamo

Do toga mogu samo ako prođu pretkolo, izbore šesnaestinu finala. 

- Gosti su nam nepoznanica, ali mi smo samo sebe nepoznanica budući da prvenstvo još nije počelo – istaknut će kancelarija Neretvanca. 

Bedem je također četvrti rang, Neretvanac je Treća Hrvatska liga skupina Jug, a sastav iz Ivankova sudionik skupine Istok. I dok je Bedem već plasmanom u finale Županijskog kupa Vinkovci osigurao plasman u pretkolo (na kraju je dobio u finalu Slogu iz Borova, člana petog ranga, Prve županijske lige, 0:0 nakon 90 minuta igre, 3:2 uspješniji na penale), Dubrovačko-neretvanski savez daje samo jednog predstavnika, samo pobjednik ide u pretkolo Hrvatskog Supersport kupa. Neretvanac je, podsjetnik, dobio u finalu Županijskog kupa, koje se igralo na Podvornici, GOŠK Dubrovnik 1919. s 3:2.

Utakmica Neretvanac – Bedem igra se u srijedu, 28. kolovoza, u Opuzenu s početkom u 16.30 sati.

20. rujan 2024 00:05