StoryEditorOCM
NogometKORAK NAPRIJED |

IVO I BOŽO S TARANTELE U PRVU LIGU Župa dubrovačka dobro radi, sa četiri momčadi mlađih igrat će u većem rangu, Papić preuzeo prvu!

Piše Tonči Vlašić
29. srpnja 2020. - 08:48
Ivo Guljelmović, najbolji vratar Talent Cupa 2'017., te Ile Katić, tajnik Nogometnog kluba Župa dubrovačka foto: Tonči Vlašić
Dvoje mladih igrača Nogometnog kluba Župa dubrovačka, vratar Ivo Guljelmović i napadač Božo Gustin, novi su igrači kadetske momčadi Nogometnog kluba Inter iz Zaprešića.

- Ovo je još jedan u nizu sjajnih događaja, koji se godinama odvijaju u Nogometnom klubu Župa dubrovačka! Ovim putem se zahvaljujemo svim trenerima, koji su dali svoj doprinos u razvoju naših mladića, koje u dresu zaprešičkog kluba očekuju u novoj sezoni utakmice protiv Dinama, Lokomotive, Gorice i drugih prvoligaških ekipa. Ivu i Božu od sveg srca želimo sve najbolje – napisao je Nogometni klub Župa dubrovačka na svojoj facebook stranici.

Nogometni klub Župa dubrovačka će u novoj sezoni, 2020./21., nastupati s mlađim pionirima, pionirima, kadetima i juniorima u Drugoj ligi Središta Split, a seniori će pod vodstvom novog trenera, Josipa Papića, igrati u Prvoj županijskoj ligi. 

- Plus imamo tri ekipe u Županijskoj ligi do 8 godina, tri u uzrastu do 10, dvije u uzrastu do 12, te jednu u uzrastu do 14, a želja je i žensku ekipu, koje je formirana, uključiti u natjecanje - istaknuo je Ivica Karabogdan, šef omladinskog pogona. 

image
Ivica Karabogdan, bivši nogometaš, jedan od najboljih strijelaca HNL-a, a danas voditelj omladinskog pogona Nogometnog kluba Župa dubrovačka foto: Tonči Vlašić


Klub iz Čibače nedavno je dobio pomoćni teren s umjetnom travom. Cilj mu je urediti i glavni teren, a zatim srušiti postojeću tribinu, postojeće prostorije tu izgraditi novu tribinu u sklopu koje će biti svlačionice iz kojih će se izlaziti na teren, te sve ostale potrebne prostorije.

- Time bi zadovoljili uvjete za igranje utakmica većeg ranga, a što je krajni cilj Župe dubrovačke. Prošle sezone, koja je prekinuta i zaključena zbog pandemije, Nogometni klub Župa dubrovačka je nastupila s dvije mlađe uzrasne selekcije u kvalitetnijem rangu, natjecanju na nivou Dalmacije, a u novoj sezoni će igrati s još dvije selekcije, dakle, u sve četiri uzrasne kategorije natjecanja mlađih uzrasta, koje vodi Središte Split - istaknuo je između ostalog Đuro Lonza, predsjednik Župe dubrovačke u nedavnom razgovoru za Dubrovački vjesnik. 

image
Športski centar Čibača

image
Đuro Lonza, predsjednik Nogometnog kluba Župa dubrovačka, nagradio je najuspješnije momčadi Talent Cupa foto: Tonči Vlašić
20. travanj 2024 08:01