StoryEditorOCM
KošarkaODLASCI |

REPREZENTATIVKA NAPUSTILA GOSPINO POLJE Ragusa ostala bez 22.7 koševa, 7 skokova i 6 asistencija po utakmici

Piše Tonči Vlašić
11. studenog 2020. - 10:11
Ragusa je ostala bez važne igračice. Reprezentativka Iva Slonjšak, koja zbog korone nije mogla biti s reprezentacijom u Rigi u kvalifikacijama za Eurobasket, karijeru nastavlja u Francuskoj, i to u prvoligašu Saint Amand Hainaut Basket.

Slonjšak je imala otvoren ugovor. Znalo se kad je došla u Gospino polje - čim dođe neka dobra ponuda, napušta Ragusu. To se sad i dogodilo. Koliki je to gubitak za Ragusu dovoljno je pogledati njezinu statistiku u dresu dubrovačke ekipe - 22.7 koševa, 7 skokova i 6 asistencija po utakmici.

image
Iva Slonjšak (Ragusa) foto: Tonči Vlašić


- Prvo bih se htjela zahvaliti Ragusi što su mi izašli u susret, prihvatili me objeručke te mi dali mogućnost da kod njih treniram i igram i kad dođe ponuda, bez ikakvih problema mogu otići. I upravo to se i dogodilo – izjavila je Slonjšak za portal zenska-kosarka.com.

Ragusa će u nedjelju, 15. studenog, igrati u Zadru zaostalu utakmicu 4. kola Prve hrvatske lige - skupina jug protiv Zadra, sastava koji je nakon četiri utakmice bez pobjede. Ragusa je na stopostotnom učinku - dobila je sve tri utakmice (Ragusa je od kraja sezone 2018./19. do danas dobila dvadeset i jednu prvenstvenu utakmicu u nizu).  

image
Dogovor Raguse (reprezentativka Iva Slonjšak u sredini) foto: Tonči Vlašić
23. travanj 2024 18:52