StoryEditorOCM
KošarkaBITKA ZA NAJVEĆI RANG

Nevjerojatna završnica zadnje utakmice ligaškog dijela: Pa ljudi moji je li to moguće? Kakva sreća!

Piše Tonči Vlašić
11. ožujka 2023. - 20:00

Nevjerojatna utakmice. Samobor je 13 sekundi prije kraja otišao na plus 4 (91:87), a kad je Dubrovnik krenuo u napad, napravio je domaćin nesportsku pogrešku. Međutim, Dubrovnik nije uspio ubaciti oba slobodna bacanja, već jedno, Petar Dubelj je pogodio drugo, te je trebao tricu za produžetak, i pogodio je Filip Vujčić, i to uz prekršaj, te je imao dodatno slobodno bacanje, koje je također ubacio. Četiri sekunde prije kraja 92:91 za Dubrovnik. Samobor je krenuo u napad, pokušao za tricu, a lopta je ‘iscurila’ iz obruča.

Domaćin je pao na pod očajan jer je propustio veliku priliku dobiti lidera, a Dubrovnik skakao od sreće jer je nastavio svoj pobjednički niz. Nakon startnog poraza kod Stoje u Puli dobio je sve do kraja, te ligaški dio zaključio s 21 pobjedom i tim jednim porazom.

Dubrovnika čeka Liga za pobjednika, čeka ga još deset utakmica, po dvije s drugim, trećim, četvrtim, petim i šestim, prenose se svi rezultati iz prvog dijela. Na kraju, kad se sve zbroji, prva dvojica će igrati finale.

Protiv Samobora Filip Vujičić je ubacio 31 koš, Petar Dubelj 19, Javon Levi 15, Gvido Guštin 11...

19. travanj 2024 22:07