StoryEditorOCM
KošarkaPRVA HRVATSKA LIGA |

LIJEPA VIJEST IZ MAKARSKE Filip Vujičić, Ivan Vodopija, Petar Dubelj i ekipa vraćaju se kući pjevajući

Piše Tonči Vlašić
24. listopada 2021. - 20:44

Nije uspio Dubrovnik u Zagrebu, ni kod Hermes Analitike, ni kod Bosca, ali bio je uspješan na trećem gostovanju ove sezone. Pobijedio je u Makarskoj sa 75:69 Amforu, te stigao u 5. kolu prvenstva do treće pobjede. Prve dvije pobjede je ostvario kod kuće. Dobio je oba domaća zadatka. Prvo u 2. kolu Omiš, a prošlo kolo Medveščak.

Dubrovnik je na diobi petog mjesta, Hermes Analitika je jedina sa svih pet pobjeda, dok Dinamo, Kvarner i Kaštela imaju po četiri pobjede i jedan poraz. Kaštela je idući suparnik i gost Dubrovnika, koji potom ide u goste Dinamu.

U Makarskoj, gledajući rezultat, izjednačena prva četvrtina (21:21), druga i četvrta pripale su Dubrovniku, a treća domaćinu, koji je uoči posljednje četvrtine imao dva koša viška (56:54).

Filip Vujičić je najviše potegao – 22 koša, 8 skokova, šut iz igre 7 od 11, a pogodio je i svih pet slobodnih bacanja. Ivan Vodopija je u prvi gostujući uspjeh ugradio 14 koševa i 5 skokova , dvoznamenkast u napadu je bio i Petar Dubelj – 12 koševa, 9 skokova. Pogađali su koš Amfore još Vlaho Raguž (5), Domagoj Vrkić (4), Justin McCarthur (6), Filip Šimović (7), Kristijan Andabaka (3) i Vlado Zadro (2). Još je igrao Lovre Klarić, a u sastavu su bili i Mateo Tomašević te Petar Miović

image
Filip Šimović (Dubrovnik)
Tonči Vlašić
19. travanj 2024 21:29