StoryEditorOCM
ZabavaBRAVO ZA NJEGA

Zvala Čistoću da joj odvezu staru perilicu, nećete vjerovati što su joj odgovorili! Krenula rasprava na Redditu, javio se Rom koji nas je oduševio

Piše DV/MOZAIK SD
4. studenog 2022. - 11:54

Iako nas malo toga može iznenaditi, situacija koja se dogodila Šibenčanki za vrijeme telefonskog poziva je nevjerojatna.

Naime, žena se je pokušavala riješiti stare perilice za rublje i dosjetila se da nazove Čistoću. Pitala ih je za "odvoz mašine", a oni joj poručili - zovite Rome!

Znamo da Romi sakupljaju stare uređaje, željezo i slično, ali da te gradska služba zadužena za takve poslove upućuje na njih, ipak je apsurdno, piš Slobodna Dalmacija.

Ovakvo nešto je pomislila i Šibenčanka, koja je svoje iskustvo odlučila podijeliti na Redditu.

Odmah su se u "raspravu" priključili mnogi.

"Ko da je u Zagrebu nešto bolje, kod mene već 3 tjedna šuta stoji ispred stana i čekamo da se ovi iz Čistoće sjete da naš mejl i zahtjev postoji", komentirao je Zagrepčanin.

Odmah se bacila i šala.

"Mogla je ostaviti na cesti i nestalo bi drugi dan. Amaterka!" - ironično se dobacilo.

"Sreća, pa joj nisu rekli da mašinu baci u more" - komentirao je treći.

Jedan se gospodin pohvalio kako on vrlo brzo riješi takav problem.

"Nemate Rome u kvartu koji sakupljaju stvari? Kad god imam bijelu tehniku, nađem ih u kvartu, objasnim, evo ih za par minuta", komentirao je.

A za sve one koji nemaju susjede Rome, poduzetni pripadnik ove nacionalne manjine je ostavio oglas za svoje usluge.

"Pozdrav! Ja sam Rom Romski. Jeste li znali da za odvesti željezo zovete mene? Gradska čistoća kaže da trebate. Isto kažem i ja. Ja vjerujem kako dok ne nađu neku drugu opciju, svaki muškarac i žena u ovoj državi imaju pravo da im odvezem željezo. I zato se borim za vas, za Hrvatsku!" - sjajno je poentirao muškarac koji se potpisao kao Rom Romski.

 

08. svibanj 2024 16:21