StoryEditorOCM
ZabavaSHOW

Završio je prvi ‘Ples sa zvijezdama‘: splitski chef Mario zablistao na plesnom podiju plešući paso doble s Helenom

Piše dv
5. ožujka 2023. - 23:38

U prvoj epizodi nove sezone showa "Ples sa zvijezdama" nastupilo je 13 parova. Show je započeo zajedničkom koreografijom u kojoj su sudjelovali mentori i članovi žirija. Nakon toga pojavili su se voditelji Tamara Loos i Igor Mešin. Tamari je ovo voditeljska premijera na Novoj TV. U prvoj emisiji nema ispadanja: gledatelji će moći glasati  tek od sljedeće nedjelje, donosi Slobodna Dalmacija.

Frano Ridjan i Gabriela Pilić

image

Frano Ridjan i Gabriela Pilić

Nova TV

Voditelj Frano Ridjan nadao se da mu folklorno iskustvo neće škoditi u "Plesu sa zvijezdama“, a sada je uz pomoć mentorice Gabriele Pilić pokazao kako se snalazi na plesnom podiju. U prvoj emisiji uživo Frano i Gabriela plesali su tango i osvojili su 25 bodova žirija.

Deniss Grgić i Jakov Bjelica

image

Deniss Grgić i Jakov Bjelica

Nova TV

Akademska slikarica Deniss Grgić odmalena voli ples, a sad je dobila priliku to i pokazati uz mentora Jakova Bjelca. Kao vizualna osoba veselila se kostimima i scenografiji. Plesali su tango i osvojili  21 bod žirija.

Dario Zurovec i Helena Janjušević

image

Dario Zurovec i Helena Janjušević

Nova TV

Političar Dario Zurovec najavio je da ćemo vidjeti kako nije uvijek toliko ozbiljan, ali da ozbiljno pristupa probama i kad se nečega primi tome ozbiljno prione. Uz pomoć mentorice Helene Janjušević izveo je svoje prve plesne korake u prvoj emisiji uživo. Dario i Helena plesali su cha cha cha i osvojili 18 bodova.

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec

image

Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec

Nova TV

Šira publika upoznala je Dariu Lorenci Flatz u seriji "Kumovi“, a sad je uz mentora Ivana Jarneca zaplesala. Daria je velika obožavateljica ove emisije, a plesom se bavi od malih nogu. Plesali su jive i osvojili 21 bod.

Alen Liverić i  Ela Romanova

image

Alen Liverić i  Ela Romanova

Nova TV

Kazališni, televizijski i filmski glumac Alen Liverić prije nastupa je rekao da samo očekuje da preživi i koliko-toliko to dobro odradi. Alen i njegova mentorica Ela Romanova zaplesali su slowfox i osvojili 25 bodova.

Emilija Kokić i Patrik Seretin

image

Emilija Kokić i Patrik Seretin

Nova TV

Naša jedina pobjednica na Eurosongu danas ima školu pjevanja, a u karijeri je imala prilike plesati u okviru nastupa. Pjevačica Emilija Kokić istaknula je da joj je "Ples sa zvijezdama“ najveći izazov dosad, a njen mentor Patrik Seretin prvi put je mentor u showu. Par je plesao slowfox i osvojio 17 bodova.

Ana Zaninović i Mario Ožbolt

image

Ana Zaninović i Mario Ožbolt

Nova TV

Jedna od najuspješnijih hrvatskih sportašica Ana Zaninović i njen plesni mentor Mario Ožbolt zaplesali su na velikoj pozornici showa "Ples sa zvijezdama“ paso doble i osvojili 26 bodova.

Fran Lauš i Rebecca Krajnović

image

Fran Lauš i Rebecca Krajnović

Nova TV

Fran Lauš i Rebecca Krajnović nakon ozbiljnih priprema došli su na pozornicu showa "Ples sa zvijezdama“ pokazati kako plešu quickstep. Fran je naš influencer i model, a sad ga je upoznala šira publika pred malim ekranima.

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić

image

Petra Kurtela i Damir Horvatinčić

Nova TV

Petra Kurtela je nagrađivana kazališna, filmska i televizijska glumica. Šira publika najviše je pamti po njezinoj prvoj televizijskoj ulozi u seriji “Zabranjena ljubav”. U prvoj emisiji uživo sa svojim mentorom Damirom Horvatinčićem plesala je rumbu. Osvojili su 28 bodova.

Mario Mandarić i Helena Naletilić

image

Mario Mandarić i Helena Naletilić

Nova TV

Splitski chef Mario Mandarić je uz mentoricu Helenu Naletilić uskočio u plesne cipele i u prvoj emisiji uživo zablistao na plesnom podiju plešući paso doble. Mario nikad prije nije plesao pa ga je pomalo bio u strahu od nastupa, no pokazao je da su probe urodile plodom. Osvojili su 25 bodova žirija.

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić

image

Maja Drobnjaković i Marko Mrkić

Nova TV

Sportašica Maja Drobnjaković prošle sezone bila je gošća u emisiji "Plesa sa zvijezdama“, a ove je sezone gledamo u paru s mentorom Markom Mrkićem. Profesorica je kineziologije po struci, s osam godina počela se sportski baviti gimnastikom. Maja i Marko plesali su tango. Osvojili su 29 bodova žirija.

Tara Thaller i Mateo Cvenić

image

Tara Thaller i Mateo Cvenić

Nova TV

Mlada glumica iz Zagreba Tara Thaller i Mateo Crvenić, višestruki državni prvak u latinoameričkim plesovima te dugogodišnji reprezentativac Hrvatske i pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira,  otkrili su da imaju velika očekivanja i nade u showu. S njima nema kraja smijanju, a nadaju se da će publika uživati baš kao što i oni uživaju u plesu lyrical i osvojili 28 bodova.

Marko Ciboci i Paula Tonković

image

Marko Ciboci i Paula Tonković

Nova TV

Uspješan influencer Marco nastupio je sa svojom mentoricom Paulom i zaplesao cha cha cha. Marco i Paula žele da publika u njima razlog za nasmijati se, plakati pa i glasati. Dobili su 28 bodova.

1) Maja Drobnjaković i Marko Mrkić 29 bodova

2) Petra Kurtela i Damir Horvatinčić 28 bodova

3) Tara Thaller i Mateo Cvenić 28 bodova

4) Marco Ciboci i Paula 28 bodova

5) Ana Zaninović i Mario Ožbolt 26 bodova

6) Frano Ridjan i Gabriela Pilić 25 bodova

7) Alen Liverić i  Ela Romanova 25 bodova

8) Mario Mandarić i Helena Naletilić 25 bodova

9) Deniss Grgić i Jakov Bjelica 21 bod

10) Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec 21 bod

11) Dario Zurovec i Helena Janjušević 18 bodova

12) Emilija Kokić i Patrik Seretin 17 bodova

13) Fran Lauš i Rebecca Krajnović 15 bodova

27. lipanj 2024 23:17