StoryEditorOCM
ZabavaKALAMOTA BEACH HOUSE

Zaplovimo #SVINAOTOK na Noć G Chelo uz zvijezde, glazbu i okuse ljeta

Piše PROMO
27. lipnja 2024. - 12:36

U idiličnom otočnom ambijentu, u maloj akustičnoj vali Gornjeg Čela,  Kalamote Beach House, Vam priprema nezaboravnu noć glazbe i gastronomije. 20. srpnja, ne propustite priliku biti dio „Noć G Chelo“ – događaj koji stavlja u prvi plan glazbu, gastro užitke i uzburkanu ljetnu atmosferu – baš ono za čime svi žudimo.

Ove godine, na pozornici će zasjati vokalisti popularnih TV emisija „A Strane“ i „The Voice“ – Bruna Oberan, Iva Ajduković, Josip Palameta i Sabrina Hebiri. Svoje impresivne glasovne sposobnosti pokazat će vam izvan malih ekrana, a u pratnji Ante Gela i njegovog benda sastavljenog od iskusnih glazbenika, povest će Vas na glazbeno putovanje kroz more bezvremenskih hitova.

Za sve posjetitelje organiziran je brodski transfer s rive preko puta Parka Luja Šoletića u Gružu, s polaskom u 19:00.  Povratak s otoka predviđen je u 1:30 h. Ulaznica po cijeni od 45 eura uključuje transfer u oba smjera, piće dobrodošlice, koncert, bogat izbor gastro delicija i pića po promotivnim cijenama.  Ove godine, Kalamota Beach House, dodatno je uvela i rezervaciju koktel stolova koja je moguća isključivo uz kupnju ulaznica.

Ne sumnjamo da će se i ove godine tražiti karta više, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme, najkasnije do 19. srpnja. Skenirajte QR kod ili se prijavite putem linka: www.kalamota-beachhouse.com/hr/prijave kako biste osigurali svoje mjesto.

Za sva dodatna pitanja oko eventa koji se organizira s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika i Turističkom zajednicom Dubrovačko-neretvanske županije, organizatore možete kontaktirati na E-mail: marketing@dssh.hr.

Vidimo se na #SVINAOTOK – događaju koji će obilježiti vaše ljeto!

image

Skeniraj kod i rezerviraj svoje mjesto!

29. lipanj 2024 12:43