StoryEditorOCM
Zabavakraj braka

Vijest o razvodu Bajage i njegove Emilije stigla je kao grom iz vedrog neba. Otkriveno kako je nakon 33 godine završila jedna od najljepših ljubavnih priča na Balkanu

Piše Dv
18. srpnja 2022. - 10:54

Vijest o razvodu Momčila Bajagića i njegove supruge Emilije nakon 33 godine braka iznenadila je mnoge: vijest je doživljena kao grom iz vedra neba. Vijest o razvodu prvi je objavio srpski portal Objektiv, a potom su istu vijest prenijeli i brojni drugi mediji i ostavili u čudu Bajagine obožavatelje jer su upravo on i njegova Emilija godinama slovili za jedan od najstabilnijih parova. 

 Mediji su  ljubavnu priču Momčila i Emilije odavno proglasili jednom od najljepših. 

- Ema je živjela u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao želi li izići s menom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer ko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek poslije nekoliko mjeseci smo profurali - istaknuo je glazbenik svojevremeno u intervjuu za "Novosti".

Bajaga se rijetko pojavljivao u javnosti s obitelji: zadnji put sa suprugom je viđen navodno 2019. godine. U veljači ove godine medijima se pohvalio kako je krajem prošle godine postao djeda: supruga njegovog sina Marka rodila je djevojčicu Saru. Da se sprema kraj braka tada nije bilo nikakvih naznaka.

Glazbenik je uvijek naglašavao kako je sve pjesme posvetio svojoj supruzi, kao i to da je za njegovu karijeru zaslužna i  Emilija.

Neimenovani izvor za Objektiv tvrdi da njihova veza jednostavno nije više mogla opstati te da je Bajaga vagao već nekoliko godina i shvatio kako je razvod najbolje rješenje.

- Između njih već duže vrijeme nije postojala vatra, već su zbog djece održavali skladan odnos – rekao je izvor za Objektiv

08. svibanj 2024 09:04