StoryEditorOCM
ZabavaPROSLAVITE GA!|

VIDEO/ LELLA DESIGN ZA VALENTINOVO Neka ljubav svijetli!

Piše DV
14. veljače 2021. - 09:13

Možda je to samo pomodarstvo zapadnog svijeta, možda i ne, u svakom slučaju, u ljubav se vjeruje! Sveti Valentin zadnjih je desetljeća zaista postao jedan od onih dana u kojima, možda više nego u ostatku godine, ljudi odlučuju iskazati ljubav svojim boljim polovicama, prijateljima, ljudima koje vole, i to na bilo koji način.

Valentinovo je i prilika za izreći sve pono što vam je teško prelazilo preko usta kroz godinu, pa ove nedjelje ne propustite priliku pokazati ono što dosad niste. Valentinovo je i idealna prilika za izvući iz ormara ono što već godinu dana niste i pretvorite se u pravu filmsku zvijezdu, a upravo to predlaže dubrovačka dizajnerica Džemila Dilberović koja svojim Dubrovkinjama dobro poznatim brendom Lella Design jednostavno mami na slavlje ljubavi.

Crveno i ružičasto, uz puno sjajnih i kompleksnih detalja, neodoljivim krojevima haljina koje su kao stvorene za ovakve prilike Lella Design pobrinula se da kreacije nisu samo statično lijepe, već su predviđene za strastveni, vatreni, opušteni ples.

I ovog Valentinova, uz pomoć pijanistice Naire Asatryan koja je i sama velika obožavateljica kreacija Lella Design brenda, uz neodoljive zvuke i ambijent Palače Sponza, i ples Alme Dilberović i Mara Mratovića iz udruge Ritmo de Salsa, te fenomenalnu svevremensku ljepotu Paule Pušić, podsjećaju da je važno vjerovati u ljubav, posebno u godini u kojoj se vjeruje svemu i ne vjeruje ničemu. I ako ste u parui ako ste single, nitko vam ne brani slaviti i proslaviti, onako kako treba!

modeli: Paula Pušić, Alma Dilberović, Maro Mratović
pijanistica: Naira Asatryan
Lella Design by Džemila Dilberović
make up: Ana's Studio
Hairstyles Studio Katarina

17. travanj 2024 12:08