StoryEditorOCM
ZabavaTIK TOK TIPOVI

Tik toker na putovanju Hrvatskom: Ako putujete u Hrvatsku nemojte ponoviti moju grešku, ne zovite more oceanom! Evo što su mu uzvratili domaći tik tokeri

Piše M. R. K.
28. kolovoza 2024. - 11:07

Kanadski tik-toker  JonnyArnott koji ovih dana s prijateljicom putuje Hrvatskom  dijeli zanimljive videee i ocjene svojih doživljaja. Tako je probao i zeljanicu u Holy burek u Dubrovniku, a ovdje je prvi puta u životu probao i smokve. Podijelio je svoja razmišljanja o tome kako je domaćim ljudima živjeti u okruženju overturizma, pitajući svih što misle o suživotu turista i života ljudi koji žive u mjestima poput Dubrovnika.

Kao glavni savjet koji je naučio o Hrvatskoj i to objavio svojoj tik-tok sljedbi u zadnjim videu jest  što je nazvao naše more oceanom.

- Moj glavni savjet kada putujete Hrvatskom jest da ne zovete more oceanom. Učite iz mojih grešaka jer sada sam u Hrvatskoj. Lokalci će se uvrijediti ako  more nazovete oceanom, kad ste na brodu ili plaži. Uvijek more ne ocean - savjetuje na svom tiktok profilu. Dobio je dakako dosta komentara, a jedan mu je pratitelj s profila Dubrovchanka odgovorila: "Probaj nazvat more vodom i vidi što će ti se dogoditi" uz nekoliko smajlića.

 

 

28. rujan 2024 02:48