StoryEditorOCM
ZabavaZAKUHALO SE

Skandal u ‘Ljubav je na selu‘: Ante iz Metkovića zatajio da ima dijete koje ne viđa? Producentica RTL-a: ‘Ako je to istina diskvalificirat ćemo ga‘

Piše slobodna dalmacija
3. lipnja 2021. - 17:15

Omiljena emisija RTL-a 'Ljubav je na selu' već 14. put traži srodne duše za farmere koji su odlučili uzeti sudbinu u svoje ruke i potražiti sreću, donosi Slobodna Dalmacija.

Njih dvanaest predstavilo se u prvoj epizodi nove sezone, otkrivši svoje životne priče, a sada nestpljivo čekaju pisma gledateljica koje će pokušati osvojiti njihovo srce.

Mnogim damama za oko je odmah zapeo mlađahni Ante Čelić (24) iz mjesta Borovci u blizini Metkovića. Po struci je instalater grijanja, ali radi kao vozač i sadi sezonsko povrće. U slobodno vrijeme bavi se veslanjem, ide u teretanu, trči, a svira i harmoniku. Za sebe kaže da je veseljak, pošten i drag, no da ponekad može biti tvrdoglav, temperamentan i preiskren.

Najduža veza trajala mu je tri godine i sada je spreman pronaći društvenu i simpatičnu djevojku s kojom bi dijelio budućnost, a preferira plavuše.

- Volim plavuše jer su uvijek bile ludaste, bedaste i zanimljive. Vole sport, atrakcije, gradele i seksati se. Zadnja mi je cura bila plavuša i nadam se da će biti i iduća, rekao je Ante pred kamerama.

Kako kaže, lađe su mu potonule kada ga je s 13 godina napustila majka i s njom otada nije u kontaktu. 

- To se ne može oprostiti i to ne zaslužuje oprost, kazao je.

- Zadnja mi je cura bila plavuša i nadam se da će biti i iduća, rekao je Ante.

Iz više smo izvora doznali kako je Ante produkciji zatajio da je otac djeteta kojeg, navodno, ne viđa, kao ni djevojku s kojom je dobio dijete.

O tome su čuli i na RTL-u, a producentica showa 'Ljubav je na selu' Marija Jelena Zen potvrdila nam je saznanja do kojih smo došli.

- Tek nakon emitiranja njegovog profila produkciji se javila djevojka koja tvrdi da je majka njegovog djeteta na što nam je Ante odgovorio da nije znao za trudnoću te da nije u kontaktu s majkom djeteta niti s djetetom. Produkcija emisije Ljubav je na selu strogo osuđuje svako zanemarivanje djece te će Ante, ukoliko se dokaže da doista ima dijete i zanemaruje ga, biti isključen iz daljnjeg sudjelovanja u emisiji, kaže Marija Jelena i dodaje.

- Ante se prijavio za sudjelovanje u emisiji regularnim putem te je, kao i svi drugi farmeri, bio upitan za prošle veze, potencijalne brakove i djecu. Pritom je izjavio da iza sebe nema ozbiljnijih veza kao ni djece te da se prijavio u emisiju jer bi želio upoznati ženu s kojom bi jednog dana osnovao obitelj i postao otac. Potpisivanjem ugovora jamčio je za istinitost svojih tvrdnji. 

Podsjetimo, nakon što je u travnju krenula nova sezona 'Ljubav je na selu' produkcija je u montaži 'izrezala' sve scene u kojima je sudjelovao Jurica Živoder jer je na ruci imao tetovažu neprikladnog sadržaja. donosi Slobodna Dalmacija.

19. travanj 2024 09:54