StoryEditorOCM
ZabavaModna iluzija na koncertu u Slanome

Severina je užarila atmosferu, a pogledi su mnogima bježali na njezinu majicu...

Piše K. F.
15. srpnja 2024. - 11:15

Na Noći Dubrovačkog primorja, tradicionalnoj festi na otvorenom u Slanome, koja je okupila brojne posjetitelje, nastupila je bezvremenska Severina. Osim što su svi okupljeni u glas pjevali njezine hitove, mnogima je upao u oko Severinin outfit. 

image
Marijana Bezek Kohn/

Ono što je mnogima privlačilo poglede bila je majica za koju je s određene udaljenosti mnogima bilo teško ocijeniti je li sve otkriva ili ipak pokriva. Ustvari Seve je imala majicu koja stvara iluziju golotinje odnosno baš ništa ne otkriva (samo u mašti), no pod svjetlima reflektora mnogi su ostali zbunjeni misleći da se vide određeni dijelovi tijela.  

image
Marijana Bezek Kohn/

Na društvenoj mreži Severina je objavila djelić atmosfere s koncerta u Slanome, na kojem publika u glas pjeva njezinu pjesmu ‘Ante‘. Komentari pratitelja su različiti od onih kojima je majica savršena do onih negativnih komentara kako joj se kroz majicu baš sve vidi: ‘...žena realno ima godina, ali izgleda top‘, ‘meni je ovo vulgarno, posebno pred djecom‘, ‘ne kapiram majicu je li se sve vidi ili je fora‘... 

22. kolovoz 2024 11:29