StoryEditorOCM
ZabavaFOTO/VIDEO

Prvi ‘Lazareti Fest‘ privukao mnoštvo publike: Oliverove pjesme izvodila probrana imena dalmatinske glazbene scene

Piše DV
23. lipnja 2023. - 14:55

Na platou Lazareta sinoć je, u organizaciji Dubrovačke baštine, održan koncert u čast i spomen na Olivera Dragojevića. Posjećenost je bila iznimna, a Oliverove hitove izvodili su Tedi Spalato, Dupini, Tomislav Bralić, Petar Dragojević i Zorica Kondža.

Na koncertu je bila i Oliverova supruga Vesna Dragojević koja je izrazila oduševljenje odazivom publike, izvedbama i općenito dobrom atmosferom. – Bilo je odlično, ja sam vrlo iskrena i da nije bilo dobro ja bi to i rekla, ispunjena sam emocijama i hvala vam na tome – izjavila je Vesna Dragojević uz želju da se ponovi svake godine ovakva večer.

image
Dubrovačka baština

Dubrovačka baština zahvaljuje svim posjetiteljima na dolasku jer su svojim prisustvom učinili sinoćnju večer još posebnijom. Hvala svima koji su pomogli da se ‘Lazareti Fest‘ održi potpuno besplatno za sve one koji su željeli večer provesti uz Oliverovu glazbu.

U okviru programa ‘Ljeto u Lazaretima‘ kojeg Dubrovačka baština otvara 14. srpnja 2023. već tradicionalno koncertom klape Cambi, na sad već poznatoj ljetnoj pozornici platoa Lazareta najavljuju se i nova glazbena druženja.

 

 

 

 

27. travanj 2024 09:50