StoryEditor
ZabavaNEMA SE PAMETNIJEG POSLA|

Povela se žestoka rasprava nakon nove objave Maje Šuput!

Piše dv
24. travnja 2021. - 15:28
Maja Šuput i Nenad Tatarinov na StradunuCropix

Maja Šuput novom je objavom na društvenim mrežama oduševila sve, a povela se i zanimljiva rasprava. Otkako je, prije nešto više od mjesec dana, na svijet donijela sina Blooma, ne jenjava euforija i sreća zbog njezinog dječaka. Maja i Nenad Tatarinov presretni su i posvećeni roditeljstvu, a očito je to i po najnovijoj objavi popularne pjevačice, piše Gloria.

"Probaj se ne naježiti od slatkoće", postavila je Šuput svojevrsni izazov pratiteljima na Instagramu.

Težak je to zadatak, no ubrzo se ispostavilo da je još teže pratiteljima odlučiti se kome maleni nalikuje. Iako je prvih dana i tjedana izrazito nalikovao tati, čini se da se stvari razvijaju u Majinu 'korist'. Svi su, ipak, suglasni u jednom - Bloom je pravi mali slatkiš! Sinu je pjevačica posvećena u potpunosti, a trenutke idile prekinut će im jedino povremena snimanja na koja će pjevačica ići. Naime, počelo je snimanje audicija za Supertalent, a kao članica žirija koju obožavaju i kandidati i publika, Maja se odlučila vratiti na projekt.

Majčinstvo mi je došlo toliko prirodno da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide, ne znam kako da to objasnim. Nisam nikad bila s bebama niti sam u životu presvukla nekome pelenu. Eto, nekako mi je sjelo i samo se bojim da mi to dijete ne ugušimo od poljubaca', ispričala je nedavno u razgovoru za InMagazin.

item - id = 1093704
related id = 0 -> 1127508
related id = 1 -> 1123114
16. rujan 2021 09:45