StoryEditorOCM
ZabavaOBITELJSKA IDILA

Popularni Jole s obitelji uživa u snježnim radostima, ove godine na skije je stao i njegov dvogodišnji sinčić Ivan Luka, evo gdje zimuju

Piše DV/M.P.
15. siječnja 2022. - 20:18

Splitski pjevač Joško Čagalj Jole poznat je kao veliki ljubitelji zimskih radosti pa mu ni problemi s pandemijom nisu pokvarili planove. Jole, supruga Ana Čagalj i njihovih četvero djece nedavno su uživali na poznatom talijanskom skijalištu Livigno, a u ovogodišnjem je skijanju posebno uživao dvogodišnji Ivan Luka, piše Gloria.

image
Privatni album

Iako mnogi Joleta doživljavaju kao tipičnog Dalmatinca koji voli sunce i more, jedan od naših najpopularnijih zabavljača na snijegu se snalazi "kao riba u vodi". 

- Zbog cijele situacije smo ostali kraće nego inače, no i ova četiri dana bila su mi dovoljna za napuniti baterije i nauživati se snijeg - rekao je Jole za magazin Gloria, čija mu se ekipa prije nekoliko godina čak pridružila na zimovanju na Kupresu.

image
Privatni album

Zadnje dvije godine s pjevačem se na snijegu zabavljaju njegove kćerkice Iva, Ema i Tija, koje su, otkriva ponosni tata, postale prave snježne kraljice.

- Sve tri odlične skijaju jer su na snijegu od najmanjih nogu - pohvalila se Ana, koja supruga i kćerke sa skijama prati u stopu, a kako se čini, simpatična skijaška kolonija dobila je još jednog zaljubljenika u ovaj sport - dvogodišnjeg Ivana Luku.

image
Privatni album

- Ivan je ove godine prvi put stao na skije i moramo priznati da smo iznenađeni koliko je vješt. Rođeni Kostelić - našalili su se Jole i Ana, koji su, dakako, i na snijegu bili modno usklađeni.

image
Privatni album

Ana Čagalj tako je za ovu prigodu odabrala Moncler skijaško odijelo crne boje ukrašeno krznom na kapuljači i "matching" crne naočale dok je Jole za skijanje u Italiji odabrao više sportski stil, poput Ivana Luke, pa njegovom jaknom prevladava bijela boja s crnim i crvenim detaljima kakve su mu i pancerice, piše Gloria.

02. svibanj 2024 01:59