StoryEditorOCM
ZabavaPotpuno ludilo

Pogledajte kakav je show napravio na Supertalentu, na pozornicu izletio plesati i snimatelj, a potom i cijela publika

Piše Ivana Kapetanović/sd
19. studenog 2023. - 22:43

August Popijač nastupio je u osmoj epizodi showa Supertalent, donosi Slobodna Dalmacija.

Godinu dana nakon prve audicije, osebujni plesač August Popijač, koji je žiriju i gledateljima pokazao što zaista znači plesati kao da te nitko ne gleda, vratio se na Supertalent!

Iako tada nije osvojio dovoljno prolaznih glasova za plasman u idući krug natjecanja, njegov se performans naročito dopao jednom članu žirija s kojim je već tada August osjetio posebnu konekciju, piše showbuzz.hr.

‘‘Osobno imam problem s plesom i ja se stvarno ne mogu opustiti vani. Ali ovo je bilo genijalno i ja te želim gledati ponovo‘‘, poručio mu je još tada Fabijan, a sada su im se putevi ponovo sreli.

Prije Augustove izvedbe, Maja je primijetila da su svi članovi žirija osim Fabijana nekoga pozvali na direktni casting.

‘‘Svi smo doveli nekog, a ti nisi doveo nikog‘‘, začuđeno je rekla Maja, nakon čega se na pozornici pojavilo dobro poznato lice.

Budući da je Fabijan nakon Augustove prve audicije i sam poželio naučiti plesati kao da ga nitko ne gleda, sada je iskoristio priliku i ostvario tu želju.

image
NOVA TV

Koliko je ovaj natjecatelj napredovao u odnosu na prošlu sezonu, i kakav spektakl je pripremio, pogledajte u videu OVDJE.

Osim što je Fabijan s njim izveo plesnu točku, na pozornicu je izletio i poznati snimatelj Supertalenta Alen Stanković Yankee koji je divljao i skakao po pozornici bos, a potom im se na bini pridružila i cijela publika. Maja, Martina i Davor bili su prvo u šoku, a onda su se i oni pridružili ludilu na pozornici. 

‘‘Još nakon prvog Supertalenta ja sam primijetio tu konekciju između Fabijana i mene. Osjetio sam da smo se skužili i da nam se putevi opet budu prekrižili. Kad smo se uživo prvi put sreli, to je izgledalo kao neki susret zen majstora i učenika koji se doslovno trebao dogoditi. Ako ćete vjerovati u karmu i sudbinske konekcije, to se moralo dogoditi. Takve duše se moraju upoznati‘‘, rekao je August prije svog drugog nastupa u Supertalentu zbog kojeg je cijeli studio završio na pozornici. 

29. travanj 2024 00:37