StoryEditor
ZabavaSPLIĆANI SU TRAŽENI, ALI I...

Petar Grašo je popularniji od Marka Livaje! Otkad je jučer lansirao novu stvar, a svi se zapitali pjeva li to Hani, pjesma drma YouTubeom! Evo i gdje je Hajdukov golgeter

Piše M.P./ sd
7. prosinca 2021. - 17:50

Ovo je definitivno vrijeme Petra Graše, sve mu se kockice savršeno slažu ususret velikim događajima u njegovom životu koje planira, koncertima u zagrebačkoj i splitskoj Areni, donosi Slobodna Dalmacija.

Jučer je objavio svoju novu pjesmu, "Jel ti reka ko", a ona je samo u 24 sata pokorila trending i sada je najpopularnija na YouTubeu u Hrvatskoj.

Za 24 sata prikupila je gotovo 250 tisuća pregleda, a osim u hrvatskom, našla se i u trendingu u Bosni i Hercegovini.

Sve, očito, itekako zanima i što Grašo pjeva, i kome pjeva, i jesu li novi stihovi posvećeni novoj ljubavi... Već kako to ide, kad se zavrti nova romantična estradna kombinacija.

"Prelijepa pjesma, orkestar da se naježiš..." - jedan je od komentara koji prate video.

Inače, kad se već piše o sadržaju na You Tubeu koji budi najveće zanimanje kod Hrvata, recimo da Grašu u stopu prati srpski folk reper Nucci, a na trećem je mjestu MC Stojan.

U prvih 7 mjesta najgledanijeg sadržaja na YouTubeu u Hrvatskoj nalazi se i prvi gol Marka Livaje "MARKO LIVAJA ŠALJE JUG U DELIRIJ! Hajduk vodi na Maksimiru / 05.12.2021." objavljen na kanalu Arene Sport.

Na šestom mjestu je sažetak utakmice "DINAMO vs HAJDUK 0:2 (18.kolo, HT Prva liga 21/22)" objavljen na kanalu Hrvatske nogometne televizije, a na sedmom video "ŠAH MAT HAJDUK! LIVAJA ZA SAHITIJA – 3 boda idu u Split: HT Prva liga: Dinamo – Hajduk / 05.12.2021." Arene Sport.

20. siječanj 2022 21:04