StoryEditorOCM
ZabavaSTALNO IZNENAĐUJE

Pa, desničarski Lovren će past‘ u nesvijest kad ovo vidi, morate čuti Baby Lasagnu: Doma ću se najprije pomoliti...

Piše M. K./sd
26. veljače 2024. - 14:31

"Eto nam opet mega Hrvata u akciji. Odred za čistoću na čelu s Dejanom Lovrenom. Bivši Vatreni imao je tu nesreću da nedjeljnu večer provede uz Doru. A kad je već pratio što se događa u nevjerojatnoj tvornici hrvatskih lakih nota, odlučio je baciti i komentar na zbivanja. 

- Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj - napisao je branič Lyona uz snimku Baby Lasagne na svom televizoru.

Čovjek je u stihovima ‘rim, tim, tagi...‘ vidi problem, no sasvim je korektno i poželjno, dapače veliki plus, kada se iz grla mega Hrvata zaori ‘Za dom spremni‘. Možda još nije kasno, možda bi Istrijanin nakon zadnjeg stiha ‘Rim Tim Tagi Digi Dim Tim Tagi Digi‘ mogao uz podignutu desnicu pjesmu začiniti jednim ‘Za dom spremni‘. Pa da zadovolji i Lovrena. Da istjeramo đavla" - piše ovako danas naš sportski novinar, kolega Pero Smolčić, o nebuloznoj reakciji bivšeg Vatrenog na pobjedu Baby Lasagne na sinoćnjoj Dori.

Mogao bi Dejan Lovren ostati bez teksta kad pogleda ovaj video, koji je na Instagram profilu Dore objavio HRT prije sat vremena, a u kojemu "demonizirani" pjevač, kakvim ga je prokazao "čistunac" Lovren, ovako odgovara na sinoć mu upućeno pitanje što će sad prvo sljedeće napraviti?

"Pa sjest, doć u krevet, pomolit‘ se prije spavanja i ići spavati! To je to, jedino što imam na pameti, jedino ako još uhvatim svoje bližnje...".

Na pitanje: Što za tebe znači vjera"?, Baby Lasagna uz osmijeh odgovara: "Sve!", donosi Slobodna Dalmacija.

Na temu svojih bližnjih, dakle obitelji, novinarki HRT-a je rekao i sljedeće:

"Sretan sam zato što znam da sam puno svojih bližnjih ljudi učinio ponosnima! Ja imam fantastične odnose unutar svoje obitelji, jako smo bliski...

Uvijek kad je bilo teško, zvao bih svoje roditelje da ih pitam, da od njih tražim savjet, tako da, eto, njima i svome bratu i svojoj budućoj obitelji posvećujem ovu pobjedu!".

Što bi se reklo: Lovren je "fulao ceo fudbal"! Višestruko.

 

 

 

 

01. svibanj 2024 19:16