StoryEditorOCM
ZabavaBIO JE NA EUROVIZIJI

Na vrhuncu popularnosti napustio Bosnu i skrasio se kraj Amerikanca, ljubav više ne kriju: ‘Ne postoji nitko drugi‘

Piše SCENA SD
27. rujna 2023. - 10:33

Fuad Backović Deen pop pjevač i regionalna reality zvijezda ne krije svoj privatni život, kao ni seksualno opredjeljenje. Već par godina u Sjedinjenim Američkim Državama živi život punim plućima, a svoje obožavatelje radi obaviještava o novostima iz svog života, piše Slobodna Dalmacija.

Bosanskohercegovački pjevač proslavio se početkom milenija suradnjom s Annabellom, tada članicom grupe Funky G, ali i sudjelovanjem na Euroviziji.

Nakon boravka u reality showu "Farma", Dean se preselio u Ameriku, gdje je upoznao Wila Phearsona III, s kojim je ubrzo uplovio u emotivnu vezu, prenosi Nova.rs

Zaljubljeni par redovito objavljuje zajedničke fotografije, a veliku pažnju izazvala je Wilova rođendanska poruka za pjevačev četrdeset prvi rođendan:

– Najvoljenijoj osobi, osobi sa stilom, velikodušnoj, zabavnoj, najveselijoj osobi koju znam! Sretan rođendan! Ne postoji apsolutno nitko drugi s kim bih se želio upustiti u ovu divlju vožnju zvanu život. Ti si stvarno zvijezda. Nastavi sjati. Volim te.

Kako prenose mediji, Deen je nakon preseljenja upisao Fakultet modnog poslovanja u Milanu, pa mu je sada zanimanje dizajniranje torbica.

01. lipanj 2024 13:54