StoryEditorOCM
ZabavaUOČI VJENČANJA GODINE

Mladenka Nicole oduševila Konavljane odabirom nakita, priključio joj se i poznati dizajner iz Grada

Piše A.Ke., G. B.
31. svibnja 2024. - 15:10

- Konavoski vrenćini na našoj Nicole Artukovich, koja je članica naše grupe i sva njena famija. Bravo Nicol!!! Tako se uzdižu svoji korijeni. Najvažniji korak u životu obavljaš u rodnoj domovini i gradu svoje famije - pohvalila je oduševljena administratorica FB grupe Zavazda Konavle Kate Bećir mladenku uoči vjenčanja s Liamom, sinom glazbene zvijezde Roda Stewarta.

Uz mladu s konavoskim naušnicama pozirao je sinoć na domjenku u Vrtu palmi hotela Excelsior i Dubrovčanima dobro poznati dizajner Natalio Đangradović.

image
Tonci Plazibat/Cropix

Uz Roda Stewarta i njegovu suprugu Penny Lancaster Natalio, inače prepoznatljiv kao autor popularnih svijeća s porukom sdalmatinskih otoka, prošetao je taracom s brojnim uzvanicima. Natalijova obitelj inače žive u Los Angelesu i San Diegu i dio su velike zajednice Hrvata u Americi. 

Spomenimo, vjenčanje Stewartoviv će se održati u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima, vjenčat će ih pater Mirko Nikolić, a nakon obreda u crkvi, mladenci i uzvanici, ako to vrijeme bude dopuštalo,  popet će se na tvrđavu Lovrijenac, gdje je do dva sata u noći planirana zabava.

20. lipanj 2024 14:07