StoryEditorOCM
ZabavaULAZ SLOBODAN

‘Ljeto u Lazaretima‘ uz klapu Cambi

Piše dv
1. srpnja 2022. - 11:41

U okviru programa 'Ljeto u Lazaretima' kojeg organizira Dubrovačka baština d.o.o. u četvrtak 07. srpnja u 21 sat nastupit će na platou Lazareta, već tradicionalno prilikom otvaranja programa, jedna od ponajboljih hrvatskih klapa Klapa Cambi. Ulaz je slobodan!

'Ljeto u Lazaretima' donosi i 'DANCE INVASION'. Dubrovačka baština i Plesni studio Lazareti od 9. do 14. kolovoza u Lazaretima organiziraju plesni festival pod nazivom ‘Dance invasion’. Program je namijenjen svim zainteresiranima starijim od pet godina, a vodit će ga pet mentora/trenera različitih stilova, pa će tako polaznici učiti jazz, latin, MTV, modern itd. Neki od mentora su: Petra Ravbar (Slovenija), Gabriela Pilić, Helena Janjušević, Valentina Walme. Plesna invazija trajat će šest dana, a za posljednji dan bit će pripremljene koreografije u sklopu završne produkcije koja će se izvesti na platou Lazareta.

Zatvaranje 'Ljeta u Lazaretima' obilježit će se 24. kolovoza 2022. također na platou Lazareta koncertom Marka Pecotića Peca i benda uz slobodan ulaz!

Osim programa 'Ljeto u Lazaretima' u organizaciji Dubrovačke baštine u Lazaretima djeluju Čitateljski klub, Književni klub za mlade, te Književne večeri s pjesnicima i piscima, a možete među ostalim pogledati i stalni postav multimedijalne izložbe „Dubrovnik, A Scarred City: stradanje i obnova Dubrovnika 1991. – 2000.“. Posjetitelji mogu vidjeti i izložbu “COVID-19 i kuga: sadašnjost u prošlosti“ koja pruža uvid u povijest iznimno uspješnog protuepidemijskog sustava Dubrovačke Republike i samih Lazareta.

Koncert Klape Cambi održat će se na platou - ljetnoj pozornici dubrovačkih Lazareta, a sve posjetitelje molimo da dođu pola sata prije početka koncerta kako bi na vrijeme zauzeli svoje mjesto jer je broj ograničen. Koncert je za sve posjetitelje BESPLATAN!

27. travanj 2024 18:00