StoryEditorOCM
ZabavaOMILJENI PJEVAČ

Jole danas slavi rođendan: Evo zašto je poklopio telefon Huljiću i kako je umalo propustio ljubav svog života - Anu

Piše I. P.
15. veljače 2024. - 12:26

Jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe u Hrvatskoj, Joško Čagalj Jole, danas slavi 52. rođendan. 

Jednom je prilikom u popularnom podcastu ispričao do tada poprilično nepoznate detalje iz svog života.

Naime, pjevač je prvih nekoliko godina života živio u Njemačkoj, a onda se s roditeljima vratio u Zagvozd, gdje je išao u glazbenu školu. Prvu svirku imao je u kafiću u Stobreču, a nakon što se za njega pročulo u Splitu i okolici, nazvao ga je Tonči Huljić, piše Dnevno.hr.

- Doris Dragović preporučila me Huljiću, a kada me on prvi put nazvao, mislio sam da me netko zeza. Prekinuo sam mu vezu. Srećom, nazvao me ponovno i ubrzo je počela naša suradnja koja je rezultirala brojnim hitovima - ispričao je Jole i dodao kako je Tončiju i Vjekoslavi odmah vjerovao, premda je na početku bio skeptičan prema nekim pjesmama.

- Kada mi je donio tekst pjesme “Zove ona mene, zove, zove, Jole, Jole”, mislio sam da je i to neka šala. Rekao mi je da ništa ne brinem, da će pjesma biti hit. Tako je i bilo”,  kazao je Jole.

Pjevač je lani ispričao i kako je upoznao suprugu Anu, s kojom je u sretnom braku 18 godina te imaju četvero djece. Priznao je kako je zbog jedne nezgode zamalo propustio ljubav života.

image
Saša Burić/Cropix

- Okrenuo sam zadnja dva broja naopako, onda sam rekao ovom prijatelju što nas je upoznao, jer sam ja tad puno više putovao pa sam zimi češće bio u Zagrebu, ja govorim, došao sam u Split, bila mi je Ana rekla da se javim i zvao sam je s puta par puta, ne javlja se. Kaže on: ne, ne, to nije moguće jer ona ako ti je dala broj, ona će ti se javiti sigurno. Onda je on ustanovio da sam zapisao krivi broj. Naravno kad sam nazvao pravi broj, ona se javila, otišli smo na piće pa na drugo piće - rekao je.

02. svibanj 2024 09:25