StoryEditorOCM
ZabavaDOSTA JOJ JE

Ispovijest djevojke koja je postala viralna zbog svoje guste brade: ‘Brijala sam se svaki dan, a sad sam si najljepša‘

Piše MOZAIK SD
6. travnja 2023. - 12:25

Coral Sanchez, 28-godišnjakinja iz Seattlea na TikToku je podijelila priču o svojoj bradi koja je postala viralna. 

Sanchez tvrdi da je s 12 godina primijetila da joj na bradi rastu dlake. Ovo je bio rezultat niza hormonskih poremećaja koje su joj donijeli policistični jajnici s kojima se bori. Ona je nakon toga dugi niz godina uporno brijala bradu s donjeg dijela lica, ali nedavno je odlučila - pustiti da raste.

Tvrdi da je otkada je donijela ovu odluku znatno sretnija i da je više ne interesiraju stereotipi o tome kakva bi žena trebala biti. 

Priča ove djevojke postala je viralna ubrzo nakon što je na društvenim mrežama počela dijeliti fotografije s bujnom bradom - koju nije brijala posljednje tri godine.

- Mislim da sam se počela brijati jer sam se osjećala prisiljenom da to radim. Osjećala sam se loše jer su mi se druga djeca rugala, prisjeća se Sanchez. 

Dodala je i da je od 12. do 26. godine odmah nakon ustajanja morala obrijati bradu, a nekad je morala brijati i dva puta dnevno - jer je rasla velikom brzinom. Nakon brijanja, nanosila je velike količine šminke kako bi skrila sve tragove pigmentacije od dlaka.

- Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim bradu. Sada se pogledam u ogledalo, smijem se i osjećam se zaista lijepo, tvrdi ona.

27. travanj 2024 08:11