StoryEditorOCM
ZabavaSVI SU ZADOVOLJNI

Huljić se ne trudi skriti što Petar Grašo znači u njegovom životu, odgovorio je i na pitanje hoće li zet biti kod njega i Vjekoslave na božićnom ručku

Piše M.P./ sd
7. prosinca 2021. - 18:45

Što god učini ili izjavi Tonči Huljić, zanimljivo je. Prepričava se, prenosi dalje, komentira, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ista stvar je i kad je posrijedi Petar Grašo. Ne nužno uvijek, ali u posljednje vrijeme, razumljivo, jest.

A kad Tonči Huljić odgovara na pitanje o Petru Graši, e to onda svi prenose, a na tu temu govorio je u IN Magazinu.

image
Petar Grašo, Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić na premijeri "Mise Mediterane" na ljeto, kad se još nije znalo za Petrovu i Haninu vezu
Ante Čizmić/Cropix


"U posljednje vrijeme puno sam više zauzet orkestralnom muzikom i misom, tako da me ove stvari malo vrate u realnost" - komentirao je Huljić koncertno događanje u restoranu "Bajamonti", koje je protekle subote u Splitu uzbudilo društvenu scenu.

Kako mediji mjesecima ne prestaju objavljivati svaku, makar i "mikronovost" o Huljićevoj kćeri Hani i Graši, ne čud što je novinar Huljića pitao hoće li se blagdanskom slavlju u obitelji Huljić ove godine pridružiti i budući zet Petar?

Hitmejker je, očekivano, puknuo od smijeha:

"Ha-ha-ha! On je tu bez obzira na status, on je uvijek tu bez obzira na status... Evo, tamo su mu tata i mama, a na bini će mu biti barba.

Uglavnom, trebalo bi biti obrnuto, da ja pazim što zet radi, a on mene pazi što ja radim. Nevjerojatno kamo ide ovaj svijet!" - uz široki je osmijeh komentirao Huljić, očito zadovoljan kako se stvari odvijaju.

image
Priča se "odmotala" kad su početkom listopada Petar Grašo i Hana Huljić snimljeni zajedno u Zagrebu
Cropix


Tonči Huljić je nedavno komentirao i za Večernji:

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno referirao na privatan život i odnose, kako svoje obitelji, tako i izvođača s kojima radim.

Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji osobnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki obiteljski prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni.

image
Svi "Huljićevi ljudi"
Ranko Šuvar/Cropix
17. travanj 2024 23:47