StoryEditorOCM
ZabavaPljušte kritike

Hrpa je negativnih reakcija na Doru: ‘Pa kakvo je to ozvučenje? Nije bilo ni one napete glazbe kod čitanja glasova...!‘

Piše dv
22. veljače 2024. - 22:43

Izgleda da je većina Hrvata u četvrtak gledala prijenos prve polufinalne večeri Dori, a sudeći po mnoštvu negativnih komentara, ekipa na Prisavlju koja realizira naše natjecanje za Pjesmu Eurovizije i nije se baš proslavila, donosi Slobodna Dalmacija.

Gledatelji, među kojima ima i inozemnih fanova Eurosonga, HRT-u zamjeraju mnoge stvari, od lošeg ozvučenja, nedostatka glazbene podloge kod proglašenja izvođača koji idu dalje, kratkog trajanja same emisije, nemaštovitog scenarija, voditelja... Pozitivnih komentara gotovo pa i nema, a ovo su samo neki koje smo izdvojili na društvenim mrežama.

- Čekajte, pa kakvo je ovo stravično ozvučenje? Gdje je nestala ona napeta glazba kao u Plesu sa zvijezdama kad voditelji čitaju tko je prošao dalje? Ovo grozno zvuči, kao da gledam neku lokalnu televiziju. Ova voditeljica je totalno bezlična i bez karizme, sve je naučila napamet, talijanski voditelji bi i njoj i Dušku trebali očitati lekciju kako se to radi. Zar baš svi falšaju večeras na Dori ili mikrofon ne radi dobro? E moj Štengl vrijeme je da se povučeš s mjesta urednika Dore, nije ovo za tebe, vratite nam Uršulu. Nadam se da će HRT snimku ove večeri uništiti i da ćemo svi kolektivno ovo zaboravit. Ako Baby Lasagna ne dobije Doru, slobodno je ukinite... - pišu razočarani gledatelji.

Oglasio se i naš nekadašnji eurovizijski predstavnik Jacques Houdek.

- Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio ‘Gospodin Glas‘. Tu sam za vas. P.S. Bravo, Stefany, jedina u tonalitetu -  napisao je pjevač.

- Ali ova tišina dok čekamo rezultate - napisao je TV voditelj Dalibor Petko.

- Ja stvarno na razumin kako nisu mogli staviti bar malo nekog instrumentala. Pa kvragu da je bar netko od voditelja namjerno rekao publici, ajmo držite ritam pljeskanjem dok prozovu onog koji ide dalje. Bar nešto. Ne znam, meni je par puta bilo stvarno neugodno - odgovorila je Petku jedna prijateljica na Facebooku.

01. srpanj 2024 05:28