StoryEditorOCM
ZabavaPastelne nijasne, prozračni materijali

Haljina dubrovačke dizajnerice na izboru Miss Summer World 2023.: ‘Iako standardno najbolje prolaze zagasitije ‘sigurne‘ boje, roza mi je nekako baš ‘sjela’ za ovogodišnje odabire. Dolaze vrućine...‘

Piše L.V.
31. svibnja 2023. - 09:04

Klara Tadić predstavljala je Hrvatsku na izboru Miss Summer World 2023 i izabrana je kao best top model. A ono što je dodalo na dojmu i pomoglo u osvajanju titule svakako je najnovija kreacija dubrovačke dizajnerice Džemile Dilberović koja pod brendom Lella design već dugi niz godina uveseljava žensku populaciju svojim vanzemaljski lijepim, raskošnim i iznimno ženstvenim haljinama. Ovaj put radi se o nježno ružičastoj haljini s bogatim čipkasgtim, a prozračnim korzetom, otvorenih leđa i dugačkim šlepom koji ostavlja dojam da za haljinom lepršaju oblaci.

image
Dv/

Nježnost, pastelne, gotovo baby nijanse, lagani, prozračni materijali i krojevi koji uvijek i bez iznimke veličaju žensko tijelo poznati su potpis Lella Designa. Maturalne zabave, vjenčanja, značajni događaji na kojima želimo zablistati ne prolaze bez njezinih kreacija, a ova je haljina definitivni showstopper, što pokazuje veliki interes ljubiteljica haljina od kojih zastaje dah.

-Ljetna sezona evenata je započela, vjenčanja su brojna i djevojke i žene danas zaista žele biti jedinstvene, a ova roza haljina nije jedina koja se ističe. Svake godine radim nekoliko kolekcija, i mada standardno najbolje prolaze tamnije, zagasitije boje, ono što zovemo ‘sigurnima’, poput crne, crvene, zlatne i srebrene, roza je nekako baš ‘sjela’ za ovogodišnje odabire. Dolaze vrućine, pa iako smo sklone malo pretrpjeti za ljepotu, treba biti realan i kreirati nešto što je jednako lijepo koliko i nosivo” - kaže nam ova dubrovačka dizajnerica koja se ponosi brojnim nastupima na izborima za miss uključujući i Miss Summer World na kojemu je njezina haljina također ocijenjena kao jedna od ljepših.

28. travanj 2024 14:22