StoryEditorOCM
ZabavaDRUŠTVENE MREŽE GORE

Gledatelje uznemirile scene golog penisa nekadašnje dječje zvijezde: ‘Moje oči... Ovo je prljavo i nepotrebno‘

Piše dv
22. ožujka 2023. - 15:23

Rory Culkin, ujedno i brat zvijezde filmova ‘Sam u kući‘ Macaulayja Culkina, šokirao je gledatelje u pilot epizodi Amazon Prime Video serije "Swarm", koja je premijerno prikazana 17. ožujka, piše NY Post.

image

Chloe Bailey, Dominique Fishback, and Donald Glover zvijezde Amazonove nove serije  Swarm"

Rodin Eckenroth/Getty Images Via Afp

Ovaj 33-godišnji glumac glumi neimenovanog lika koji upoznaje protagonisticu Dre, koju glumi Dominique Fishback, u noćnom klubu i vraća je kući. Serija zatim prebacuje na scenu Dre koja se budi i zatiče Culkinova lika posve golog, sa staklenom zdjelom ispunjenom jagodama pritisnutom na njegov mlohavi penis.

Gledatelji psihološke horor serije pohrlili su na društvene mreže kako bi izrazili različite reakcije, od gađenja do požude, a baš nitko nije očekivao takav kadar u spomenutoj seriji.

- Nema šanse da su doveli Roryja Culkina u ovu seriju samo da bi pokazao svoje genitalije? - začuđeno je tvitao jedan gledatelj.

- Rory Culkin i scena s jagodama. Moje oči... - požalio se drugi i dodao da je ta scena bila "prljava i nepotrebna".

Jedan korisnik Twittera upitao je "zašto je baš on sada morao vidjeti penis Roryja Culkina?".

Uz brojna negodovanja, bilo je i onih koje je kontroverzni kadar usrećio.

Reakcija jedne obožavateljice Culkina brzo se proširila internetom.

- Ne bi me obeshrabrio zgnječeni, mlohavi penis Roryja Culkina, ali možda sam ja "drugačije građena" - napisala je na Twitteru.

Još jedna korisnica Twittera išla je korak dalje, napisavši da želi biti "njegov rob".

Culkin, koji je najpoznatiji po svom radu u franšizi "Vrisak", godinama ima vjerne sljedbenike. Mnogi od njegovih obožavatelja našalili su se kako su uznemireni zbog novootkrivene požude "mainstream" gledatelja za glumcem, no čini se da su neki ozbiljno uzrujani ovim fenomenom, donosi Jutarnji list

- Rory Culkin postaje viralan zbog scene s penisom u ‘Swarmu‘, a ne zbog svoje nevjerojatne glume u bilo čemu drugom. Mrzim što je ta scena ono što će predstaviti Roryja ljudima... Mrzim internet - komentirao je jedan pratitelj.

19. travanj 2024 18:53