StoryEditorOCM
ZabavaAneli Ahmić

Dubrovkinja ušla u Zadrugu, rekla da je suprug vara i odmah se dala u ‘akciju‘. Pogledajte kako je nekad izgledala...

Piše dv
4. rujna 2023. - 16:49

Aneli Ahmić iz Dubrovnika u subotu je ušla u srpski reality show Zadruga na TV Pink koji ovu sezonu nosi naziv Elita, donosi Slobodna Dalmacija.

- Ona je uspješna tik-tokerica, njeno ime se spominjalo u Zadruzi jer je bila u vezi s bivšim partnerom pobjednice Zadruge Ive Grgurić. Udata je i majka jedne djevojčice, a sadašnji suprug je prevario i ostavio zbog žene čije ime zna cijeli Balkan - najavila je voditeljica. 

Dubrovkinja je rekla da se osjeća uplašeno, ali i uzbuđeno. 

- Prevario me poslije tri godine braka. Riječ je o Staniji Dobrojević. To se dogodilo prije mjesec dana. On je mene ostavio, ja sam otišla u u Dubrovnik. Inače sam iz Dubrovnika, otišla sam s kćerkicom na odmor 1.6., on mi je oko 20.6. poslao poruku da dođem po svoje stvari. Živjeli smo u Austriji u iznajmljenoj kući - kazala je Aneli.

- Trenutno su u Crnoj Gori. Austrijski mediji su baš danas objavili da je prevarant, da je državu prevario, bježi u Miami. On je prevarant, a Staniji bih poručila da ga iskoristi još malo, jer uskoro neće imati ništa, neće mu ostati ništa! Što ih je spojilo? Pa, keš, keš ih je spojio - dodala je Aneli.

Ona je već prvog dana showa postala prisna s bivšim košarkašem Janjušem, a na Forum.hr-u mogu se pronaći njene stare fotografije na kojima je vidljivo kako je napravila niz estetskih korekcija.

image

Aneli Ahmić

image

Aneli Ahmić

image

Aneli Ahmić

28. travanj 2024 18:10