StoryEditorOCM
ZabavaZadruga

Dok se naši susjedi bore za potpunu zabranu reality programa, sudionici tih serijala zarađuju i po pola milijuna eura

Piše dv
11. srpnja 2023. - 08:21

U susjedstvu uskoro počinje sedma sezona reality show Zadruga, ovoga puta pod nazivom "Elita". Sudionici, najavljuju producenti, trebale bi biti osobe dobro poznate srpskoj javnosti. Među inima i Miljana Kulić, Maja Marinković i Kristijan Golubović.

Upravo ta činjenica - da javnost slavi neki polusvijet, potakla je intelektualno moćniji dio naroda da se pobuni i da traže potpunu zabranu prikazivanja takvih serijala. Za sada u tome nemaju uspjeha, pa se, eto, kriminalci i žene koje su ostvarile "reality karijeru" - bahate i dalje, donosi Slobodna Dalmacija.

image
Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/

Kako doznajemo u pripremama za tu nadolazeću seriju svoje pojavljivanje uvjetuju vrtoglavim honorarima. Spomenuti Golubović navodno će za pola milijuna eura ući u "Zadrugu" zajedno s trudnom suprugom Kristinom. Ona će tjedno za sudjelovanje biti nagrađena iznosom od dvije tisuće eura...

Za razliku od nje pet tisuća eura tjedno trebala bi zarađivati "reality zvijezda" Maja Marinković, pod uvjetom da svake nedjelje bude dopušteno njenom osobnom frizeru i pedikerki da dođu u zatvorenu zajednicu i da joj napravi frizuru i srede nokte. Prioriteti.

Šuška se i kako će Kulićki, koja je cijeli svoj život otvorila TV kamerama, što je u osnovi ionako sve što radi, produkcija dozvoliti da joj dijete dolazi u posjet.

29. travanj 2024 05:06