StoryEditorOCM
ZabavaGlava u oblacima

Djevojka otvoreno priznala da je sponzoruša, ‘umirovila‘ se s 24 godine i ne sjeća se kad je zadnji put nešto platila

Piše DV
24. ožujka 2023. - 13:29

Mlađe djevojke i žene koje žive sa starijim, bogatijim muškarcima nisu nepoznata pojava. O njima, sponzorušama kako ih zovu, govori se kada ih se vidi u takvom društvu, ali malo se koja od njih time otvoreno hvali, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ipak, jedna jest, stanovita Sammy. Ona na Instagramu i TikToku otvoreno govori o svojoj vezi sa starijim muškarcem i otvoreno poručuje da ne treba raditi jer ima muškarca koji joj pruža sve što joj treba u životu.

Tvrdi da se umirovila sa 24 godine i kako se ne sjeća kada je zadnji put u životu bilo što sama platila. Kraj sebe ima znatno starijeg muškarca koji joj sve plaća. "Meni ovaj striko sve rješava", kaže ona.

Djevojkama poručuje da su svi muškarci lažljivi i kada već mogu birati, da odaberu onoga koji ima pune džepove. Na društvenim mrežama pokazuje raskošna putovanja i mjesta u kojima boravi. Tvrdi i da joj je bolje i ljepše nego ženama koje same zarađuju.

Na TikToku je objavila i video u kojem joj njen stariji partner daje hrpu novca. Taj video je zaprepastio pratitelje koji su pisali da je sponzoruša, a ona se jednostavno složila s njima, piše Kurir.

Mlada Sammy očito živi svoj životni san ne razmišljajući o mogućnosti da se okolnosti i ljubavna sreća promijene. Mirovina joj neće biti velika, mogle bi joj štetiti slabe radne navike i eksponiranje na društvenim mrežama. Spasiti bi je tek mogao novi partner s dosta novca.

image

Šoping je često prava ljubav sponzoruša (ilustracija)

Shutterstock
20. travanj 2024 05:13