StoryEditorOCM
Zabavapopularni show

Dečak ispao iz igre! Frontman Vatre više nije dio ‘Voicea‘, doznajemo tko će zamijeniti Massima i njega

Piše Dv
24. ožujka 2023. - 08:30

Nakon tri godine na HRT-u se ponovno počinje prikazivati popularni svjetski glazbeni show ‘The Voice‘. Prijave su u tijeku, audicije samo što nisu krenule, a prvu emisiju nove, četvrte sezone gledat ćemo tek najesen.

Iako se šuškalo kako će Zorica Kondža biti dio nove postave žirija, doznajemo kako je splitska pjevačica ipak ispala iz kombinacije, jer je produkcija odlučila u crvenim foteljama zadržati Vannu i Davora Gopca.

Iz igre je ispao i frontman grupe Vatra Ivan Dečak kojeg smo dosad gledali u sve tri sezone, a kako je Massimo, nažalost preminuo, na HRT-u su morali naći dvije zamjene.

Doznajemo da je izbor pao na Matiju Cveka i Damira Urbana s kojima su trenutno u tijeku pregovori i gotovo je sigurno da će upravo oni, uz Vannu i Gopca biti dio nove postave Voice žirija. Ujedno će im to biti i prvo mentorstvo u nekom reality showu, a svakako će biti zanimljivo u toj ulozi gledati Urbana.

U prve dvije sezone ‘Voicea‘ članovi žirija bili su Tony Cetinski, Jacques Houdek, Ivan Dečak i Indira Levak, dok je u zadnjoj sezoni od te postave ostao samo Ivan Dečak. Njemu su se pridružili Vanna, Davor Gobac i Massimo.

Premda se nagađalo da će show zbog trudnoće Ive Šulentić promijeniti i voditeljsku postavu to se neće dogoditi te voditelji i i dalje ostaju Šulentić i Ivan Vukušić.

image

Iva Šulentić

Neja Markicevic/Cropix

‘The Voice‘ je jedinstveno pjevačko natjecanje u kojemu stas, držanje i ljepota nisu presudni, već se pri odabiru kandidata ocjenjuje samo glas.

U Hrvatskoj su dosad pobjedili Nina Kraljić, Ruža Janjić i Vinko Ćemeraš, a iako nisu trijumfirali zahvaljujući ovom showu glazbene su karijere počeli Ana Opačak, Eni Jurišić, Albina, Filip Rudan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Dino Petrić...

24. travanj 2024 09:13