StoryEditorOCM
ZabavaNA SEDMOM NEBU

Danijela je pjevala s Grašom, sad želi snimiti duet s novom ljubavi! Otkrila je to sinoć blistajući u šarenoj haljini

Piše Scena SD
23. ožujka 2023. - 10:35

Ljubavna priča Danijele Martinović i kriminalističkog inspektora Josipa Plavića odjeknula je medijski, što nije ni čudo.

Nakon što je njezin bivši dugogodišnji partner Petar Grašo našao novu ljubavnu sreću u zagrljaju Hane Huljić, s kojom se nakon kratke veze vjenčao i dobio dijete, sve je zanimalo kako će se razvijati Danijelina emotivna situacija.

Splitska pjevačica s dugogodišnjom zagrebačkom adresom, ali i svojevrsni "lifecoach" posljednjih godina, za Gloriju je odlučila otkriti i potvrditi da je opet sretno zaljubljena, te da je spokoj kojemu teži godinama pronašla, posred ostalih aspekata u svom životu, i u naručju Josipa Plavića.

image

Josip Plavić i Danijela Martinović

Boris Kovačev/Cropix

U razgovoru za Gloriju je otkrila i da je Josip, osim što radi u policiji, i član benda "Izvan Zakona", osnovanog još 1991. godine.

"Nekad je pisao pjesme, sad već duže godina nije pisao, ali glazba je sastavni dio njegovog života. Bilo bi mi drago da pobudim u njemu želju za stvaranjem pjesama, ako se to dogodi, bit će mi drago i to plamti i bilo bi mi drago da napravimo pjesmu zajedno" - otkrila je Danijela Martinović za Večernji.

image
Ivana Nobilo/Cropix

O početku njihove veze ispričala je za Gloriju:

"Prvi susret dogodio se prije otprilike godinu dana, kad je odvjetnica u moje ime podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo riješen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi...".

Danijela je blistala i na jučerašnjoj promociji biografije Arsena Dedića iz pera novinarke Diane Šetke, s kojom se Splićanka srdačno pozdravljala.

Zadovoljstvo i sreća itekako su vidljivi na njezinom licu, pa premda među kolege i novinare nije stigla u Josipovoj pratnji, sve na Danijeli pjeva da je zaljubljena.

image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix
image

Danijela Martinović i Diana Šetka

Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix

 

23. travanj 2024 16:49