StoryEditorOCM
Zabavatrag u beskraju

Bivša Miss Hrvatske sada i javno ljubi direktora moćne grupacije! Evo tko je sve došao na glazbeni spektakl u Veloj Luci

Piše Scena SD
30. srpnja 2023. - 00:20

Još će se dugo pričati o koncertu ‘Trag u beskraju‘ kojim se u Veloj Luci obilježila peta godišnjica smrti Olivera Dragojevića.

Boduli s drugog kraja svijeta sve oduševili na koncertu u čast Olivera, posebno emotivan bio je nastup Meri Cetinić

Na Korčuli se pjevalo i sviralo do dugo u noć, a na koncertu se pojavila i bivša Miss Hrvatske Andreja Ćupor s novim partnerom, izvršnim direktorom Real grupe Krešimirom Renzom Prosolijem.

image

Direktor Real Grupe Krešimir-Renzo Prosoli i Andreja Ćupor

Tom Dubravec/Cropix

Andreja je bivša supruga umirovljenog nogometaša Ognjena Vukojevića s kojim ima sedmogodišnjeg sina. Ona je inače bivšeg supruga optužila za obiteljsko nasilje 2020. godine kada je, navodno prijetio njezinoj majci, sestri i njoj. Prijavu je kasnije odbacila nakon što je odbila svjedočiti.

- Mogu potvrditi kako sam zbog određenih nesuglasica sa suprugom obavio razgovor u Državnom odvjetništvu. Pušten sam uz obvezu da, dok se ove nesuglasice u potpunosti ne riješe, ne živimo u istom kućanstvu. Vjerujem kako ćemo ovu situaciju uskoro riješiti u krugu obitelji, a do tada vas molim za razumijevanje u potrebi da naše obiteljske stvari zadržimo u svoja četiri zida - rekao je Vukojević nakon privođenja.

U Veloj Luci su bili i voditeljica HRT-a Zrinka Grancarić, Ivan Huljić, Renata Lovrinčević, gradonačelnik Splita Ivica Puljak sa suprugom Marijanom...

Više fotografija pogledajte u nastavku.

image

Renata Lovrinčević Buljan

Tom Dubravec/Cropix
image

Ivan Huljić

Tom Dubravec/Cropix
image

Zrinka Grancarić

Tom Dubravec/Cropix
image

Marijana i Ivica Puljak
 

Tom Dubravec/Cropix
image

Načelnica Vele Luke Katarina Gugić s prijateljicama.
 

Tom Dubravec/Cropix
image

Miomir Žužul

Tom Dubravec/Cropix
27. travanj 2024 10:13