StoryEditorOCM
ZabavaBEZVREMENSKA LJEPOTA

Ana Sasso i Hrvoje Tomasović uživali na koncertu klape Rišpet, legendarna Pipi djevojka privlačila poglede

Piše I. P.
13. prosinca 2023. - 12:43

Više od dva i pol sata publika je pjevala i plesala s klapom Rišpet u Lisinskom. Da atmosfera bude još posebnija pobrinuli su se i gosti iznenađenja - Hari Rončević, Duško Ćurlić i neponovljiva dama -  Zorica Kondža. U publici su bili i Ana Sasso i suprug, kirurg Hrvoje Tomasović, objavila je Slobodna Dalmacija.

image

klapa Rišpet u Lisinskom

Nera Šimić/Cropix

"Hvala na pozivnici, hvala na sjajanom koncertu! Bravo momci!!! Svi ste briljirali, Ivo zakucao!! Uživali smo u svakoj noti, u svakoj pjesmi, svakoj šali, vašim gostima, veličanstvenoj Zorici i vrhunskom Hariju, perfektan izbor!!! Love You i hvala još jednom na svemu, veliki zagrljaj za sve vas, i jedan posebni mom rodaku Leu...obitelj je ipak na prvom mjestu!", napisala je Sasso na svojoj društvenoj mreži na kojoj je podijelia selfie sa suprugom. Ana je kao i inače svojim izgledom očarala pratitelje koji su joj pisali da je prelijepa. 

Legendarna splitska Pipi djevojka i Miss Jugoslavije 1982. i kirurg vjenčali su se u tajnosti i posljednjih nekoliko godina žive u Samoboru.

- Ja sam nikad sretnija i nikad zadovoljnija. Imam partnera koji me poštuje, cijeni, voli, prati, podržava... Što više da očekujem? To je najvažnije - ispričala je Sasso za RTL Exkluziv prije dvije godine.

27. travanj 2024 08:00