StoryEditorOCM
Kućni ljubimciSfinga sa skalina od Jezuita

Nova zvijezda društvenih mreža i novi dubrovački influencer: Johny je ‘the boss‘ ulice, ‘getanin‘ na četiri šape, a na Instagramu ga prati više od dvije tisuće followera

Piše Kristina Filičić
28. srpnja 2022. - 10:22

I geto ima svoju Instagram zvijezdu. 'Johny the boss' stanovnik je povijesne jezgre, u njegov se kantun nitko ne dira, a on i kad ljenčari, budnim okom prati sva zbivanja na skalama od Jezuita. I turisti ga obožavaju pa se rado s njime slikaju jer, realno, tko ne bi poželio na fotografiji ovjekovječiti ovog simpatičnog 'tigrića'. A kad je već tako popularan, kako mu ne otvoriti profil na Instagramu da ga se vidi i za njega čuje u svim dijelovima svijeta. Zaslužan je za to sugrađanin Pero Jelčić koji je osigurao da Johnyjeva planetarna popularnost svakim danom raste. Instagram profil ovog dlakavog ljepotana Pero je otvorio u travnju, a Johny je već 'pobrao' oko 2300 pratitelja.

image
Božo Radić/Cropix

- Pojavio se ovdje kao mačić, mi smo ga hranili i ostao je. Probali smo ga doma držat', ali neće, njemu je bolje ovdje – kaže nam Pero. O Johnyju još dodaje kako je po svemu poseban mačak pa primjerice zimi, kad nema vele čeljadi u Gradu, ide za njima i u đir Stradunom 'prati nas, nevjerojatan je'.

- On je kralj ulice – zaključuje Pero.

Ostaje nam složiti se s tom tvrdnjom i nadodati da je upravo rođena nova zvijezda društvenih mreža kojoj svakodnevno raste broj pratitelja, a on ih uveseljava objavljivanjem fotografija iz svijeta mačaka o tome što radi, ali ipak najviše na koje sve načine ljenčari.

Ako već niste, krajnje je vrijem da ga zapratite jer Johny je 'the boss'.

image
Božo Radić/Cropix
25. travanj 2024 08:42