StoryEditorOCM
GastroOtkrijte Najbolje Smash Burgere u Gradu

DU Smash: vaše novo gurmansko odredište

Piše PROMO
20. lipnja 2024. - 10:08

Du Smash - Food Truck, pravo je gurmansko odredište smješteno na obali pape Ivana Pavla II. u samoj luci Gruž. Svakog dana, od 11:00 do 23:00 sata, posjetitelji mogu uživati u jedinstvenom burger iskustvu koje donosi svježinu i inovaciju u svijet burgera.

"Ideja otvaranja food trucka potaknuta je trendom i popularizacijom street fooda u svijetu, što nas je potaklo da isto dovedemo i na naše ulice. Tako je food truck postao za nas idealan i praktičan odabir vrste lokala. Smash burger smo probali u Americi. Oduševljeni istim, htjeli smo okuse smash burgera dovesti u naš Grad", kaže vesela ekipa.

Specijalnost su smash burgeri, napravljeni od 100% junećeg mesa lokalnog dobavljača, što garantira vrhunsku kvalitetu i okus. Smash burgeri vjerno prate originalni recept, obogaćeni brioche krumpirovim pecivom i domaćim umacima koje pripremaju naši iskusni kuhari. Ovi burgeri, koji se odlikuju sočnošću i bogatim okusom, podižu klasični burger na novu razinu.

Svaki zalogaj smash burgera osmišljen je da zadovolji i najzahtjevnija nepca, čineći svaki posjet ovoj food truck destinaciji nezaboravnim iskustvom.

Uz četiri vrste smash burgera, iz ponude DU Smash Food Truck-a možete probati i hrskavu pohanu piletinu posluženu u brioche pecivu, a za prilog možete birati između pomfrita i batata.

Osim izvrsnih burgera, DU Smash nudi širok izbor pića koja savršeno upotpunjuju okus svakog zalogaja.

Zamislite uživanje u sočnom burgeru dok gledate zalazak sunca nad lukom - to je iskustvo koje ne smijete propustiti.

Ekipa iz Du Smash - Food Truck-a vas poziva da dođete i doživite originalni okus smash burgera svakog dana od 11:00 do 23:00 sata.

 

20. lipanj 2024 10:09