StoryEditorOCM
ZagoraPRESUŠILE ŠPINE

Kvar ostavio bez vode Trilj, Otok, Dicmo...: evo dokad će trajati i na kojim sve punktovima mještane već čekaju cisterne

Piše Vijesti SD
14. siječnja 2024. - 10:35

Vodovod i odvodnja Cetinske krajine obavještava potrošače da je došlo do kvara na magistralnom cjevovodu u naselju Ruda, što će dovesti do prekida i poteškoća u vodoopskrbi na području grada Sinja (Bajagić, Obrovac, Radošić, Lučane), i cijelog područja grada Trilja, općine Otok, općine Dicmo, te dijela vodoopskrbnih područja pod upravom Vodovoda i kanalizacije Split i Vodovoda Omiš.

Djelatnici Vodovoda i odvodnje Cetinske krajine su na terenu i u tijeku je popravak vodovodne cijevi, javlja ferata.hr.

Normalizacija vodoopskrbe najvećeg dijela vodoopskrbnog područja se očekuje do kraja dana.

U slučaju pojave zamućenja vode, što se nakon ponovne uspostave vodoopskrbe može očekivati, preporuča se da se voda za piće prokuhava, osobito za potrebe djece i osoba slabijeg imuniteta.

Zbog navedenih radova doći će i do zatvaranja županijske ceste Otok – Ruda, s mogućnošću odvijanja prometa po alternativnim pravcima.

Cisterne s vodom za opskrbu stanovništva biti će postavljene u naseljima Trilj – na parkingu bivše tvornice Cetinka, Otok – kod škole, Dicmo – kod općinske zgrade, Bajagić kod crkve, Lučane – kod crkve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 10:36