StoryEditorOCM
S mora i krajaobitelj dujić

Dok se Anna derala o vatrogascima kao o ‘nakazama‘, otac Nediljko im htio uzeti cisternu i parkirati je pred svoju kuću

Piše Dalmacija SD
1. kolovoza 2024. - 12:26

"Nakaze jedne! Nakaze, nakaze!" urlala je mlada djevojka u televizijsku kameru. "Ćaća mi se doma guši, sve je napravija za ovu državu, a oni ni prstom da maknu! Nakaze jedne!"

Ove agresivne riječi uputila je kameru RTL-a Anna Dujić, nezadovoljna načinom na koji vatrogasci gase požar kod Skradina. Čak je u jednom trenutku sama uzela kameru i usmjerila ju prema vatrogascu Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

"Prinosi, prinosi. Snimaj ga, snimaj i policajku onu, je*em joj mater. Dabogda crkla, nakaza glupa!"

Annin otac HDZ-ovac je Nediljko Dujić, šef Hrvatskih šuma koje vatrogasci upravo često prozivaju zbog nedostatka požarnih puteva.

Anna Dujić inaće je zaposlenica šibenske Elektre, iako joj je školovanje na dvogodišnjem privatnom studiju u Dubrovniku platila njezina bivša tvrtka Gradski parking Šibenik. Tamo nije bila zadovoljna plaćom pa je prešla na znatno bolje plaćen posao u Elektri, pisala je Slobodna Dalmacija. Ćaća Dujić svojedobno je, upitan o nepotizmu, govorio kako neće dopustiti da mu djeca budu taoci njegovog posla. Kako doznaje Dnevnik.hr, policajka kojoj je Anna je*bala mater, tužit će ju zbog prijetnje službenoj osobi. Navodno ono što je izrečeno pred kamerama nije ni približno onome što je Anna sasula policajki kad nitko nije snimao.

Ćaća parkirao cisternu pred kuću

Anna je u srijedu bila žestoka u kritiziranju rada vatrogasaca te je rekla da se njezin ćaća doma guši. Annin ćaća, HDZ-ov šef Hrvatskih šuma Nediljko Dujić, kako se ne bi ugušio, htioje vatrogascima uzeti cisternu i parkirati je u svoje dvorište.

Kako doznaje Dnevnik.hr, Dujić je prijetio vatrogascima i zahtjevao da jedna cisterna stoji pred njegovom kućom, a navodno je intervenirao i sam ministar policije Davor Božinović. Nakon svega, uznemireni Nediljko je rekao da će zatražiti i policijsku zaštitu zbog prijetnji.

Kuća Dujićevih nalazi se u Ićevu i oni u njoj ne žive stalno. Vatra je, osim Dujićima, zaprijetila i 300 drugih kuća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 00:20