StoryEditorOCM
S mora i krajaZALEDIO IH DESERT

Dalmatinac u Dubrovniku naručio osvježenje za sebe i društvo: umalo je pao u nesvijest kada je vidio račun za sladoled!

Piše Dalmacija SD
19. lipnja 2024. - 18:12

Je li vam se ikada dogodilo da poželite osvježenje, uredno ga platite i onda poželite - pasti u nesvijest zbog nagomilane mučnine - kada vidite ispostavljeni račun!

Tako se dogodilo i jednom posjetitelju Dubrovnika, koji je svoje zaprepaštenje, pogledavši uredno plaćeni račun za sladoled za sebe i društvo, podijelio na društvenim mrežama.

"Svugdi san bia al ovoliko nikad sladoled nisan platia...wtf", ispalio je u rimi taj dobronamjernik.

Taj je posjetitelj Dubrovnika, po rječniku Dalmatinac, prema objavljenom faksimilu računa za četiri kugle sladoleda platio po 3,90 eura, odnosno ukupno 15,60 eura!

image

Preskupi sladoled u Dubrovniku

Privatni album

Ima li na svijetu itko jači?! Ljestvica je na startu glavne turističke sezone na hrvatskom Jadranu podignuta ekstremno visoko, na razini svjetskog rekorda i upisa u Guinessovu knjigu.

Može li ovo netko oboriti? Što još treba staviti u sladoled ili promijeniti u načinu proizvodnje za srušiti ovaj rekord, osim svima dobro poznatih regularnih sastojaka, ne računajući one ekscentrične sladoledne kombinacije obogaćene zlatnim listićima i kapljicama superskupih šampanjaca i desetljećima starih viskija?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 18:19