StoryEditorOCM
OtociDALEKO OD EPIDEMIJE

Kapetan Ante Mrvica: Na Žirju san, najbliži čovik mi je udaljen kilometar. I ljudi moji, stojte doma, ne šetajte po dućanima, dobar je i stari kruv 

29. ožujka 2020. - 17:45
Sve ovo što se zbiva treba shvatiti jako ozbiljno. Moram poručiti generaciji, sada smo u kategoriji rizičnih, da slušaju savjete i upute kriznoga stožera, da ostanu doma i ne izlaze bez potrebe – odmah će u glavu kapetan MrvicaHANZA MEDIA

Devetog dana prošlog rujna je Ljubica Vrdoljak, nekadašnja šefica Operativne službe “Čistoće i, bez lažne skromnosti, simbol te gradske firme otišla u mirovinu. Nije samo tuga zavladala u “Čistoći” već i među splitskim pripadnicima medija.

Ljubica Vrdoljak je u svakom trenutku imala točnu, provjerenu i pravu informaciju, a to je u našem poslu najbitnije. “Nazovi Ljubicu” smo morali zaboraviti, ali smo taj džoker ponovno izvukli sada – da čujemo je li koronavirus unio kakve promjene u njezin život.

– Sada se pokazuje koliko smo odgovorni prema sebi, prema svojima, prema susjedima! Treba brinuti o svima, treba slušati upute odgovornih i treba ostati doma – kaže nam.

Od kako je u mirovini povukla se, kaže, na “rezervni položaj” i Split zamijenila Čiovom....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 17:38