StoryEditor
OtociReakcija

Dr. Marko Rađa: Ginekolog u Supetru nije otkazao ni plaćao internet ugovoren na njegovu ordinaciju. Samo je trebao mrežni kabel Doma zdravlja uključiti u računalo

Piše PSD
29. kolovoza 2021. - 20:41

Nakon apela gradonačelnice Supetra Ivane Marković da Dom zdravlja SD županije plati račune kako bi ginekološka ordinacija ponovo imala telefon i internet, stigla je reakcija dr. Marka Rađe, ravnatelja županijskog Doma zdravlja, koju prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

U Vašem mediju je objavljena vijest (prenesen sadržaj objave supetarske gradonačelnice Ivane Marković) kako Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije ne plaća račune za internet i telefon te je zbog toga ginekološka ordinacija u Supetru ostala bez telefona i interneta.

To je laž koju je gradonačelnica Supetra Ivana Marković (ne znam i neću ulaziti u to da li namjerno ili nenamjerno) objavila pred dva dana i koju je prenijelo dosta medija.

Dom zdravlja Splitsko-dalmatinske županije sve račune uredno plaća, pa tako i račune za Internet i telefon (da nije tako onda bi i druge službe Doma zdravlja u Supetru ostale bez interneta i telefona, RTG, hemodijaliza, stacionar,…). Ono što Dom zdravlja ne plaća (niti može platiti) je račun za Internet i telefon koji glase na privatnu ordinaciju.

Doktor Branko Jašić (ginekolog u Supetru) trenutkom gašenja svoje privatne ordinacije nije otkazao Internet ugovoren na njegovu ordinaciju (zašto ne znam) već je nastavio isti koristiti umjesto da koristi Internet Doma zdravlja kao i sve druge službe u Domu zdravlja u Supetru. Kako račune koji glase na privatnu ordinaciju nije plaćao teleoperater je „ugasio“ uslugu. U trenutku kad je teleoperater ugasio uslugu umjesto da tada nastavi koristiti Internet Doma zdravlja, doktor Jašić obavještava svoju stranačku kolegicu da u ordinaciji nema interneta zbog neplaćenih računa (samo čijih neplaćenih računa).

Tehničari su već sutra (ponedjeljak, prvi radni dan) na terenu te će uključiti mrežni kabel u računalo i ginekološka ordinacija će imati Internet i ovaj problem će biti riješen.

Na kraju se nadam da doktor Jašić neće i prvi slijedeći problem koji se dogodi ići politizirati i skupljati jeftine političke bodove umjesto da se javi u Dom zdravlja da se problem što brže i kvalitetnije riješi.

S poštovanjem,

Marko Rađa, dr. med.

Ravnatelj

Apel gradonačelnice Supetra pročitajte na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. kolovoz 2021 20:42