StoryEditor
ObalaČETVRTI DAN POTRAGE

Pukovnik HRZ-a Stjepan Stepić: ​Danas smo iz zraka pretraživali šire područje od Bukovca do Svetog Ilije, ali Poljaku nema ni traga

Piše PSD.
3. kolovoza 2020. - 16:54
Nikolina Vuković Stipaničev/Ilustracija/HANZA MEDIA

U četvrtom danu potrage za poljskim državljaninom nestalom na Biokovu, sudjelovala je i letačka posada 395. eskadrile transportnih helikoptera 93. krila Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, s helikopterom Mi-8 MTV1. Nažalost, još nema nikakvih tragova nesretnom Poljaku koji se sam zaputio na jednu od najnezgodnijih planina u Hrvatskoj.

U prethodna tri dana posada je prevozila pripadnike Hrvatske gorske službe spašavanja na Biokovo te su pretraživali vrhove i zapadni dio Biokova iz zraka dok je danas letačka posada prevezla alpiniste za pretraživanje kao i dio zemaljskih snaga.

Zapovjednik 395. eskadrile transportnih helikoptera i kapetan letačke posade koja je danas uključena u potragu, pukovnik Stjepan Stepić, kazao je kako daju sve od sebe u potrazi za nestalom osobom.

"Uz prevoženje spašavatelja i alpinista jutros smo iz zraka pretraživali šire područje od Bukovca do Svetog Ilije, no nažalost još nema rezultata", iznio je pukovnik Stepić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 17:24