StoryEditorOCM
ObalaUDALJEN IZ SLUŽBE

Cirkus u Kaštelima: policajčeva žena vozila taksi s njegovim pištoljem i značkom, sve su prijavili - turisti! Evo priče

Piše Dalmacija SD
4. lipnja 2024. - 10:54
Vozačica taksija predala je turistima torbicu iz vozila, a za koju je mislila da je njihova i da su je greškom ostavili u automobiluDarko Tomaš/Cropix/Ilustracija

U Policijsku postaju Trogir došli su strani državljani koji su naveli da im je u petak navečer nakon vožnje na području Kaštela, vozačica taksija predala torbicu iz vozila, a za koju je mislila da je njihova i da su je greškom ostavili u automobilu.

Nakon odlaska vozila, turisti su primijetili da se u torbici nalazi pištolj i policijska značka. Navedenu torbu ostavili su na mjestu gdje ih je iskrcala i otišli, a sve su odlučili prijaviti policiji, jer ih je kontaktirao njima nepoznati muškarac koji je tražio povrat torbice.

- Utvrđeno je da je muškarac koji je tražio povrat torbe policajac čija supruga je obavljala poslove taksi-prijevoza upravljajući njegovim automobilom.

Utvrđeno je da se u ostavljenoj torbici nalazio službeni pištolj, iskaznica i značka policijskog službenika Policijske uprave splitsko-dalmatinske koji je s današnjim danom udaljen iz službe, a protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.

Također, zaprimljena je prijava vezano uz kazneno djelo utaja, te se provodi istraživanje - naglašavaju iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2024 10:54