StoryEditorOCM
Dalmacijaostatak u ponedjeljak

Isplaćene četiri plaće radnicama Kaštelanskih staklenika

Piše PSD.
31. siječnja 2014. - 16:08
Sukladno dogovorima koje je Sindikat zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) vodio 17. sijednja 2014. godine, i obećanjima ministra Mrsića i ministra Jakovine da će radnicima Kaštelanskih staklenika d.d. biti ispladene njihove zaradene plaće, to se danas i dogodilo. Radnicima su danas isplaćene četiri plaće, a preostale četiri nastavno će biti isplaćene u ponedjeljak, priopćio je Sindikat.

Sindikat PPDIV ovime izražava svoje zadovoljsvo jer je time ispoštivan dogovor koji je postignut u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava. 

Pored toga, u ponedjeljak slijedi direktna kontrola poslovanja i rada Kaštelanskih staklenika od strane Ministarstva poljoprivrede, na čemu će biti zaduiena jedna osoba od strane ministra, a nastavno slijedi proces predstečajne nagodbe kojom bi se trebalo doći do strateškog partnera koji bi dalje preuzeo brigu o Kaštelanskih staklenika.

Ovime radnici Kaštelanskih staklenika mogu mirno nastaviti obavljati svoje poslove, a Sindikat PPDIV će dalje slijediti procese, priopćio je Sindikat.

PSD
FOTO: CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 13:28