Promo

Women in Adria ljetni party powered by Sommersby ove godine dolazi i u Split!

Piše PSD.
31. svibnja 2021. - 10:00

Teška godina je iza nas i vrijeme je da si konačno napunimo baterije druženjem sa ženama sličnim nama, a nije na odmet osvojiti i poneku nagradu.  

Red Sommersbya, red glazbe, red druženja i red ljeta je recept za najbolji ljetni party koji će se održati u Splitu 11. lipnja.

Nakon izuzetno uspješnih ljetnih partyja prošle godine u Zagrebu, Čakovcu i Opatiji ove godine Women in Adria ljetni party powered by Sommersby dolazi i u Split!

Pridružite nam se na zabavi sezone na terasi predivnog Briig boutique hotela u Splitu. Sve gošće čeka bogati program uz catering, pića, zanimljivu ponudu brojnih brandova te opušteni networking i uživanje. Zabavu će poboljšati vrhunska glazba, službeni fotograf koji će osigurati uspomene na nezaboravni tulum, ali i tombola.

Svaka uzvanica kući će ponijeti i bogati goodie bag naših partnera i sponzora Sommersby, kozmetike Anzotica i Essencia Adria, Hidra osvježavajuće piće, Argeta, Aurelia tjesteninee i Intimina, a najsretnija dobitnica će osvojiti vikend s Mazdom. Budite u društvu ostalih poduzetnica i ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju u ljetnom stilu.

Women in Adria članice imaju besplatan ulaz, a cijena ulaznice za ostale gošće je 100 kn, te uključuje:

  • hranu i piće tijekom cijele večeri
  • bogati goodie bag
  • službenog fotografa
  • sudjelovanje u tomboli (možete i sami dati vlastite proizvode/usluge za tombolu te se tako promovirati)

DATUM I LOKACIJA: Briig boutique hotel, prilaz braće Kaliterna 1, od 18.30 sati

Ako želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite, pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer.

Party će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama, prijave su obavezne na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:17