StoryEditorOCM
Auto-motoveliki skandal

Skuter bivšeg predsjednika na kojem je noću odlazio ljubavnici prodan na dražbi, netko je dobro zaradio

28. svibnja 2024. - 08:16

Skuter bivšeg francuskog predsjednika Francois Hollandea, na kojem je snimljen kako po noći odlazi ljubavnici, prodan je na dražbi za više od 20.000 eura, dvostruko više od početne cijene, piše Guardian. Skuter je u nedjelju kupio kolekcionar prestižnih i povijesnih vozila.

Taj je skuter postao poznat po skandalu kada je Hollande snimljen kako se vozi na njemu tijekom noći dok ide u posjet svojoj ljubavnici Julie Gayet 2014. godine.

Hollande je tada živio s partnericom, novinarkom Paris Matcha Valérie Trierweiler, koja je za njegovu aferu doznala tek noć prije objave fotografija u časopisu slavnih Closer.

Međutim, nije otkriće da je francuski predsjednik tajno posjećivao svoju ljubavnicu skandaliziralo naciju, naviknutu na tajni život svojih političara, već činjenica da je to činio na skuteru Piaggio MP3 125cc.

Slika Hollandea s kacigom u tamnom odijelu i crnim svečanim cipelama na skuteru napravila mu je političku štetu.

"Gayetgate" je tutnjao nekoliko tjedana. Trierweiler je primljena u bolnicu s "iscrpljenošću", Hollande je objavio da je njihova veza gotova, odlučio se ne kandidirati za reizbor 2017. i oženio se za Gayet 2022.
(Hina) xmaš ymaš

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 19:52